Επιστρέφει η Μίλαν

Καλημέρα! Πολύ καλά πήγαμε και χθες με τα σημεία μας! Στα ίδια επίπεδα θα κινηθούμε. Πρώτη επιλογή, έχω τον άσο της Μίλαν. Προέρχεται από ισοπαλία στην Φλωρεντία. Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, που δε παραβιάστηκε η εστία της. Συμπλήρωσε τέσσερα αντερ 2,5 και n/g. Η Σασουόλο συνεχίζει να ταλανίζεται, από  προβλήματα τραυματισμών. Την Πέμπτη ηττήθηκε στην έδρα της Γκένκ. Προηγήθηκε η νίκη επί της Ουντινέζε, ωστόσο ήταν τυχερή. Σε φυσιολογικές τιμές ο άσος!! (1,65)

Περνάμε Bundesliga! Η Βόλφσμπουργκ μετρά δύο σερί απώλειες. Πιο πρόσφατη, ήταν στην Βρέμη και μάλιστα με ανατροπή. Εφτά γκολ δέχτηκε σε αυτά τα παιχνίδια. Πετυχαίνει κουρασμένη την Μαϊντζ. Παίζει συνέχεια το τελευταίο διάστημα. Βγαίνει κούραση σιγά σιγά. Το δήλωσε άλλωστε και ο Σμίντ.  Ελπίζω να βελτιωθεί η εικόνα των γηπεδούχων. Βέβαια ο άσος στο 1,75 δεν αποτελεί ευκαιρία. Με βάση τα δεδομένα που επικρατούν αυτή την στιγμή, είναι οριακά αποδεκτός. 

Στην Β' Σουηδίας, ενδιαφέρον υπάρχει στην ζώνη. Η Λιουνγκσκίλε υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Βάρναμο. Μια Βάρναμο, η οποία αγνοεί τη νίκη 10 αγωνιστικές τώρα. Οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν πιθανή γκέλα της Ντέγκεφορς. Η Ασιρίσκα έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική. Σε πτώση ο άσος. Κάτω από δύο μονάδες δεν αξίζει…(2,10). Εναλλακτική, τα πολλά γκολ! Οι φιλοξενούμενοι συνήθως σκοράρουν στο συγκεκριμένο γήπεδο! 2-1/3-1 πιθανά σκορ…

Ολοκληρώνοντας, η Γκένκ θέλει να συνεχίζει το σερί της μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σασουόλο για το Γιουρόπα Λίγκ.  Έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι σήμερα, δήλωσε ο Mάς. Η Μαλίν δεν..στρίβει. Εκτός έδρας παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Ο Καρέλης και η παρέα του οφείλουν να κερδίσουν. Μην έρθει ξανά η γκρίνια. Ήδη οι οπαδοί "βράζουν". Ας γίνει η αρχή από απόψε…Στο 1,53 ο άσος!!

 

ΔΥΑΔΑ

846.  ΜΙΛΑΝ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ  (1)  1,65

798.  ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΪΝΤΖ  (1)  1,75

 

ΔΥΑΔΑ

792.  ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΒΑΡΝΑΜΟ  (1)  2,10

867.  ΓΚΕΝΚ – ΜΑΛΙΝ  (1)  1,53

 

Καλή Επιτυχία!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ