Επιστρέφει η Μάνσφιλντ

Καλημέρα! Μας άγχωσε χθες η Σοσό, ωστόσο στις καθυστερήσεις, πήρε τελικά τους τρεις πολύτιμους βαθμούς! Απόψε, επιστρέφουμε σε κανονική ροή του στοιχήματος! Γεμάτο το πρόγραμμα, έμφαση δίνουμε στην αγαπημένη μας Αγγλία! Βασική επιλογή, αποτελεί η Μάνσφιλντ. Αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κρόουλι. Μια Κρόουλι, που έχει να πετύχει νίκη, πάνω από μήνα. Εκτός, διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, με 14 γκολ παθητικό. Επίσης αποκλείστηκε στο κύπελλο, από την Μπρίστολ Ρόβερς. Οι γηπεδούχοι, πρόσφατα, άλλαξαν προπονητή. Αποχαιρέτησε, ο Άνταμ Μάρεϊ. Διάδοχός του ο π΄ρωην τεχνικός της Λίντς Στίβ Έβανς. Περιμένω, το ντεμπούτο του, να συνοδευτεί με τρίποντο! Ήθελα βέβαια, λίγο παραπάνω την τιμή του άσου. Στο 1,72 είναι οριακά αποδεκτή!

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα! Εκεί διεξάγεται ένα γετονικό ντέρμπι μίσους, ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Γκλάντμπαχ επικρατεί συνέχεια. Πόσο μάλλον τώρα, που θα απουσιάσει ο βασικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Η Κολωνία δεν..πατάει καλά στα πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε. Κέρδισε μόνο τους δύο τελευταίους της βαθμολογίας, Αμβούργο και Ίνγκολσταντ. Η γηπεδούχος ομάδα, εκτός έδρας είναι για τα..πανηγύρια. Το απέδειξε ξανά στον αγώνα με την Χέρτα. Όμως, στο "Μπορούσια Πάρκ" παραμένει αήττητη, έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα, κυριαρχεί στο ανασταλτικό κομμάτι(καλύτερη άμυνα εντός, δεχόμενη μόλις 2 γκολ). Αρνητικός παράγοντας, ότι δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στα πέντε τελευταία. Ελπίζω να γίνει σήμερα, σε συνδυασμό με νίκη φυσικά. Ο άσος στο 2,00!!

Ολοκληρώνω με δύο ΟΒΕΡ 2,5. Γκεϊτσχεντ – Ίστλιχ και  Νταμπάρτον – Ρεϊθ Ρόβερς. Η παράδοση παίζει αποφασιστικό ρόλο στις δύο προτάσεις. Όποτε αναμετρώνται μεταξύ τους οι ομάδες, φέρνουν συνέχεια ΟΒΕΡ. Στο παιχνίδι της Νταμπάρτον, συμπλήρωσαν 9/9! Η Γκεϊτσχεντ μετρά 10 (ΟΒΕΡ). Τα περισσότερα δηλαδή έως τώρα, μαζί με την Ντόβερ και Σάουθπορτ (12). Η Ίστλιχ σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας….Αποδόσεις του 1,70 , 1,72, συμπληρώνουν μια χαρά το δελτίο μας!

 

ΔΥΑΔΑ

1489.  ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΚΡΟΟΥΛΙ  (1)  1,72

1513.  ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

1467.  ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ  (1)  2,00

1543.  ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ  (ΟΒΕΡ)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ