Επιμένουμε με Ντόβερ

 

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στη Νάσιοναλ Λιγκ. Επίσης διεξάγωνται αγώνες για το League Cup. Το περασμένο Σάββατο, εμπιστευτήκαμε τη Ντόβερ. Προηγήθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Μεϊντενχεντ μία φορά μπήκε στην περιοχή με αξιώσεις και σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι γηπεδούχοι φέτος, "κυνηγάνε" την άνοδο. Μετρούν 3 νίκες και 3 ισοπαλίες στα έξι τελευταία ανεξαρτήτου έδρας. Δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας έως τώρα 21 τέρματα. Η Γουόκινγκ ακόμη να φέρει (Χ) εκτός. Ηττήθηκε 2-0 στο Μπρόμλεϊ, έπειτα από εφτά σερί θετικά αποτελέσματα. Ολοκλήρωσε μάλιστα την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι, ότι περίμενα τον άσο σε καλύτερη απόδοση. Αμφότερες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία. Ποιοτικά η Ντόβερ υπερτερεί λίγο παραπάνω, για αυτό κρατάμε τον άσο….

Όσον αφορά το League Cup, στο "Ετιχαντ", η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι (Πρέμιερ Λιγκ) υποδέχεται την πρωτοπόρο Γούλβς (Τσάμπιονσιπ). Και οι δύο προέρχονται από εντός έδρας επιτυχίες (Μπέρνλι / Πρέστον αντίστοιχα). Οι "πολίτες" συμπλήρωσαν 7/7 νίκες (μαζί η επικράτηση επί της Νάπολι για το Τσάμπιονς Λιγκ). Αντίστοιχα, οι "λύκοι" 4/5! Αναμένεται να κάνει ροτέισον ο Γκουαρντιόλα. Άλλωστε έχει.. βαθύ ρόστερ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν λύσεις μεσοεπιθετικά. Ένα γκολ είναι σε θέση να το πετύχουν. Θεωρώ αδιανόητο να μην σκοράρει η Σίτι. Συντελεστή 19 (γκολ) στα τέσσερα πιο πρόσφατα (εντός). Επομένως, καλή επιλογή φαντάζει το G/G (1,75). 

Τέλος, στην Β' Ιταλίας, η Έμπολι αντιμετωπίζει την Πεσκάρα. Περιμένω γκολ / θέαμα. Κίνητρο έχουν, διότι διεκδικούν την άνοδο, ειδικά οι γηπεδούχοι. 3/3 ΟΒΕΡ+ G/G η Πεσκάρα! 5/6 ΟΒΕΡ η Έμπολι και τρία ΟΒΕΡ 3,5 στα τέσσερα τελευταία. Αναζητούν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Βενετία. H παράδοση βοηθάει επιπλέον. Χαμηλό το οβερ 2,5 (1,40). Ρισκάρουμε λίγο παραπάνω….

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

1143.  ΝΤΟΒΕΡ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ  (1)  1,60

1183.  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΟΥΛΒΣ  (G/G)  1,72

1124.  ΕΜΠΟΛΙ – ΠΕΣΚΑΡΑ  (ΟΒΕΡ 3,5 ΓΚΟΛ)  2,10

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ