Επιλογές για λίγους

Καλημέρα! Ας δούμε επιγραμματικά τι περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Στην Τσεχία, και τα πλέι άουτ, η Μπρνο αντιμετωπίζει την Πριμπραμ. Οι γηπεδούχοι θυμίζονται για τις καλές τους εμφανίσεις, εντός έδρας. Συγκεκριμένα προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες. Βρίσκονται σε φόρμα και επιδιώκουν πως κ πως την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Η Πριμπραμ στις λεπτομέρειες έχασε την παραμονή, καθώς σε ισοβαθμία δεν υπερτερούσε. Εκτός έδρας φέτος, έκανε απολογισμό (2-4-12). Πάντως στις τελευταίες δύο εξορμήσεις της, πέρασε νικηφόρα. Η δίψα γέρνει περισσότερο προς τα..αριστερά! ΑΣΟΣ στο 2,30!

Συνέχεια με Β’ Αυστρίας. Ξεχωρίζω την αναμέτρηση της Βάκερ Β’, κόντρα στην Λίφερινγκ. Αν δούμε την βαθμολογία η Λίφερινγκ το θέλει περισσότερο (+3 από την ζώνη). Όμως υπάρχει και ο παράγοντας να μπορεί να φτάσει στον επιθυμητό στόχο (2-0-4). Λόγω κινήτρου, χρωστάει ένα καλό αποτέλεσμα. Η Βάκερ έχει ξεμείνει από στόχους. Κι αυτή διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος (1-2-3). Στην μέση της βαθμολογίας, χωρίς να δικαιούται την άνοδο. Παίρνω το ρίσκο να εμπιστευτώ τους φιλοξενούμενους..(2,75)

Όσον αφορά τον τελικό του Γιουρόπα, δεν θα ασχοληθώ στοιχηματικά! Προτιμώ να κάτσω να τον παρακολουθήσω ήρεμα και αναπαυτικά στην τηλεόρασή μου….

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

753. ΜΠΡΝΟ – ΠΡΙΜΠΡΑΜ  (1)  2,30

757. ΒΑΚΕΡ ΙΝΣ. – ΛΙΦΕΡΙΝΓΚ  (2)  2,75

 

Καλή Επιτυχία!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ