Επιλογές από το “Νησί”

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Μαζί με τους επαναληπτικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουμε εμβόλιμες αγωνιστικές στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Θα ξεκινήσουμε από την League one! Στο "Boundary Park" η Όλνταμ υποδέχεται την Όξφορντ. Το κίνητρο "γέρνει" περισσότερο προς την μεριά των γηπεδούχων. Αυτοί θέλουν περισσότερο τους βαθμούς, διότι προσπαθούν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Πόρτ Βέιλ Σουίντον και Τσέστερφιλντ τους καταδιώκουν. Εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ομάδα της Οξφόρδης. Μετρούν μόνο επιτυχίες εντός έδρας. Δυσκολεύονται αρκετά στο σκοράρισμα και φέρνουν συχνά ισοπαλίες. Τρεις και αυτές με 0-0 (τελευταία απέναντι στην Μπέρι). Το άντερ επιπλέον κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στου αγώνες τους. Όσον αφορά την Όξφορντ, στόχος αρχικά ήταν η εξάδα-πλέι οφ. Τώρα η διαφορά είναι στους έξι βαθμούς. Σαφώς μπορεί να κλείσει η..ψαλίδα. Υπάρχουν όμως παιχνίδια στα οποία  ενδέχεται να πάρει νίκες. Πολύ θετικό στοιχείπο, το γεγονός ότι εκτός, τα πηγαίνει καλά.  Συμπλήρωσε τέσσερα σερί διπλά (το ένα κύπελλο). Κάποια στιγμή αλλάζει το σκηνικό. Πιστεύω να γίνει σήμερα. Ρίκσο μεν, αξίζει δε ο ΑΣΟΣ (3,20)! 

Στην League 2, η Έξετερ εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσματα. Οι ήττες από Χάρτλπουλ και Άκρινγκτον, "έσφιξαν' τα περιθώρια για είσοδο στα πλέι οφ. Μάνσφιλντ Μπλάκπουλ Κόλτσεστερ και Γουίκομ περιμένουν στην…γωνία. Επιβάλλεται επομένως το τρίποντο, κόντρα στην προβληματική Τσέλτεναμ. Και να χάσουν οι φιλοξενούμενοι δεν τρέχει κάτι. Υπάρχει διαφορά ασφαλείας από τους δύο που υποβιβάζονται. Πιθανόν να δούμε λίγα γκολ. (7/7) η Τσέλτεναμ, όπου γενικώς δεν "ανοίγεται" ιδιαίτερα….Δυνατή επιλογή ο άσος (1,75). (1-0 ή 2-0)

Τέλος, ρίχτε μια ματία στην αναμέτρηση της Τζίλιγχαμ με την Μπόλτον. Συνεχώς επιβεβαιώνεται το ΟΒΕΡ 2,5 / 3,5 στα μεταξύ τους, ανεξαρτήτου έδρας. 6/6 ΟΒΕΡ και γκολ/γκολ η γηπεδούχος! 5/6 G/G η Μπόλτον και 4/6 ΟΒΕΡ εκτός έδρας. Άρα το 1,80 που μας προσφέρει η ελληνική εταιρεία, είναι "δωράκι"…

 

ΔΥΑΔΑ

2259.  ΕΞΕΤΕΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ  (1)  1,75

2245.  ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,80

 

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ

2247.  ΟΛΝΤΑΜ – ΟΞΦΟΡΝΤ  (1)  3.20

 

Καλή Επιτυχία!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ