Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Η Αγγλία συνηθίζει να μας δίνει "ψωμί". Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα. Απόψε, στο ξεκίνημα, θα ασχοληθούμε με την Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα η ομάδα της Σουόνσι, υποδέχεται στο "Liberty",την Μπέρνλι. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, καθώς οι "κύκνοι", είναι αυτοί που θέλουν τους τρεις βαθμούς. Βαθμολογικά, βρίσκονται στην πέμπτη θέση, από το τέλος. Εάν δεν επιθυμούν να μπουν σε μπελάδες, οφείλουν τέτοια παιχνίδια να τα κερδίζουν. Τρεις επιτυχίες στα πέντε τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Ο νέος προπονητής φαίνεται να έχει αλλάξει το σκηνικό, φυσικά πάντα προς το καλύτερο. Κέρδισε εντός Σαουθάμπτον και Λέστερ. Όσον αφορά την Μπέρνλι, έχει ξεχάσει να πανηγυρίζει. Συμπληρώθηκε 1,5 μήνας, από την τελευταία νίκη. Εκτός έδρας δεν δείχνει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο. Δυσκολεύεται υπερβολικά στο σκοράρισμα. Φέρνει συχνά αντερ. Ο ΑΣΟΣ αποτελεί το δυνατό μας σημείο και το 1,80 είναι αξιοπρεπέστατο!

Περνάμε στην Β' κατηγορία, εκεί όπου η Πλίμουθ έχει το πλεονέκτημα απέναντι στην Καρλάιλ. Η αναμέτρηση δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Αμφότερες "κυνηγούν" την απευθείας άνοδο. Την παρούσα χρονική στιγμή δεν πείθουν, ειδικά οι φιλοξενούμενοι. Ήττα έκπληξη υπέστη η Πλίμουθ εντός έδρας από τη Νοτς Κάουντι. Την "ανέστησε" ουσιαστικά. Αναμένεται πλήρης, αγωνιστικά πάντα. Η Καρλάιλ ήταν κάκιστη στην εκτός έδρας ήττα από την Τσέλτεναμ. Υπάρχει γκρίνια στον σύλλογο. Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον Κίρλ. Μοιρασμένη η παράδοση, ωστόσο δίνω μικρό προβάδισμα στην γηπεδούχο. Σε φυσιολογικά επίπεδα κυμαίνεται ο ΑΣΟΣ (2,05). Στο διαδίκτυο, φτάνει και στο 2,20 σε κάποιες εταιρείες. 

Ολοκληρώνω με δύο ειδικά στοιχήματα! Δύο ΟΒΕΡ 2,5 για την ακρίβεια. Κέμπριτζ-Κόλτσεστερ και Μπλάκμπερν-Γουίγκαν. Προϊστορία ο κυριότερος παράγοντας.! Έχουμε πει ξανά πολλές φορές για την Κέμπριτζ. Στο ίδιο σκέλος τοποθετούμε και την Κόλτσεστερ. Η Μπλάκμπερν με τον καινούργιο προπονητή στον πάγκο της, είναι αήττητη. Παίζει πλέον καλό ποδόσφαιρο και είναι το φαβορί κόντρα στην Γουίγκαν. Ρίσκο το ΟΒΕΡ στο δεύτερο παιχνίδι, διότι ,φέτος, δεν συνηθίζουν να φέρνουν οι δύο αυτοί σύλλογοι. Επιλέγουμε καθαρά λόγω απόδοσης. Άκου 2,15 σε Αγγλία…

 

ΔΥΑΔΑ

1009.  ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ  (1)  1,80

1001.  ΠΛΙΜΟΥΘ – ΚΑΡΛΑΙΛ  (1)  2,05

 

ΔΥΑΔΑ

997.  ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ  (ΟΒΕΡ)  1,85

1013.  ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ  (ΟΒΕΡ)  2,15

 

Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ