Επιλογές από το “Νησί”

Καλημέρα και καλό μήνα! Οι επιλογές που έχουμε ετοιμάσει απόψε, προέρχονται όλες από την Αγγλία! Ξεκινώντας με την Πρέμιερ Λιγκ, η Νιούκαστλ αντιμετωπίζει στο “St. James Park” την Νόργουιτς. Αν κοιτάξουμε την βαθμολογία, θα διαπιστώσουμε, πως αμφότερες οι ομάδες, χρειάζονται βαθμούς, στην “μάχη” που δίνουν για την σωτηρία. Όμως θεωρώ απίθανο, να σωθούν στο τέλος τα “καναρίνια”. Οι “καρακάξες” έφεραν 0-0 στο κύπελλο κόντρα στην Όξφορντ και ακολουθεί επαναληπτικός την ερχόμενη Τρίτη. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητοι το τελευταίο διάστημα (1-2-0). Βγάζουν επίσης, δύσκολο πρόγραμμα. Ξεχωρίζει η νίκη επί της Τσέλσι. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, η ομάδα παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη. Η Νόργουιτς ναι μεν παραμένει ουραγός, ωστόσο στο FA Cup τα πηγαίνει περίφημα, μετά την πρόκριση στο Μπέρνλι (1-2). Δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν…χωράνε και ο άσσος φαντάζει το ιδανικότερο σημείο (2,10).  (Κωδικός 496)

Στην Τσάμπιονσιπ τώρα, η Πρέστον διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ. Εφόσον κερδίσει σήμερα την Σουόνσι, θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Προέρχεται από 2/2 επιτυχίες και μία ισοπαλία (τρία τελευταία). Φέρνει συχνά 2/3 γκολ (εφτά συνεχόμενα). Οι “κύκνοι¨ στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες τους, επικράτησαν μόνο της Τσάρλτον και Γουίγκαν, ομάδες που είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι εντός, πανηγύρισαν ήδη 10 φορές, ενώ διαθέτουν επιπλέον, την καλύτερη επίθεση (31 γκολ στο ενεργητικό τους). ΑΣΣΟΣ στις 2,00 μονάδες..(Κωδικός 502).

Συνέχεια με την Α’ κατηγορία. Θα ρισκάρουμε στην αναμέτρηση της Άκρινγκτον, απέναντι στην Γουίμπλεντον. Το σετ δεν είναι ισορροπημένο. Περισσότερο ανάγκη για βαθμούς έχουν οι φιλοξενούμενοι. Απέχουν έξι βαθμούς από την σωτηρία. Πήραν πολύτιμο πόντο κόντρα στην Μπέρτον και κέρδισαν την Πιτέρμπορο (ομάδες για άνοδο). Τα δύο θετικά αυτά αποτελέσματα, δείχνουν πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καλό δρόμο. Χωρίς κανένα άγχος η Άκρινγκτον. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό (5-2-6). Σε πρώτο πλάνο η διπλή ευκαιρία (Χ2 / 2,00) και μετά το διπλό κοντά στις 5,00 μονάδες….(Κωδικός 506)

Τέλος στην Β’ Αγγλίας, η Κρου εάν θέλει να ανέβει, οφείλει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουόλσολ. Το πρόγραμμα ευνοεί, καθώς ακολουθούν τρία επίσης “εύκολα” παιχνίδια. Η Γουόλσολ είναι αδιάφορη, έχει μαζέψει 36 βαθμούς και μετρά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, το διπλό προσφέρεται στις 2,02 μονάδες…(Κωδικός 518).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ