Εμπνέει εμπιστοσύνη η Γάνδη

Καλησπέρα! Όπως πήγαιναν τα χθεσινά αποτελέσματα και το γεγονός ότι η ομάδα του Γκουαρντιόλα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, έδωσε την ευκαιρία στην Γκλάντμπαχ να "κλέψει" τη νίκη. Αυστηρός ο Τσακίρ στην αποβολή του Φερναντίνιο, ωστόσο το αποτέλεσμα λέει την αλήθεια. Απόψε αγωνίζονται στο Γιουρόπα Λίγκ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ. Κίνητρο έχουν οι ερυθρόλευκοι, οι οποίι "κυνηγούν" την πρωτιά στον όμιλο. Με ισοπαλία το βράδυ στο Καραϊσκάκης, "κλειδώνουν" οριστικά την πρόκριση. Στοιχηματικά, βλέπω να σκοράρει ο Δικέφαλος, στην Φλωρεντία. Ελάχιστες πλέον, οι πιθανότητες πρόκρισης, αφού προέρχεται από ήττες σε Καζακστάν και Τούμπα.  Το ότι λείπει ο Αθανασιάδης, δεν μου λέει πολλά. Άλλωστε ο έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Άναρχοι παρουσιάζονται οι Ιταλοί στα μετόπισθεν. Θα βρει χώρους ο ΠΑΟΚ και μπορεί να σκοράρει έστω μία φορά. Σε ικανοποιητικές τιμές το G/G (1,80). 

Το σημείο της ημέρας, είναι η Γάνδη. Εάν επικρατήσει της Μπράγκα, διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση. Είναι σε φόρμα τον τελευταίο καιρό. Στο πρωτάθλημα, συμπλήρωσε 8 σερί θετικά αποτελέσματα. Οι Πορτογάλοι, εκτός έδρας, αποδυναμώνονται αρκετά. Όταν αντιμετωπίζουν συλλόγους επί Βελγικού εδάφους, φέρνουν μόνο ισοπαλίες έως τώρα(2). Οι γηπεδούχοι αν φανούν προσεχτικοί στην αμυντική τους λειτουργία, εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν. (1,85)

Περνάμε στον 12ο όμιλο! Εδώ κρατάμε το ΟΒΕΡ, στην αναμέτρηση της Ζυρίχης με την Βιγιαρεάλ. Αμφότερες, θα επιδιώξουν τη νίκη. Μεγαλύτερη ανάγκη έχουν οι Ισπανοί. Επιθυμούν να διακριθούν στον θεσμό. Επομένως πρέπει να περάσουν σήμερα, από την Ελβετιά. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και στο τέλος να κερδίζουν τα κίτρινα "υποβρύχια". Βοηθάει τέλος η παράδοση….(1,90). 

Για το τέλος, άφησα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Ξεκίνησα με ΠΑΟΚ και ολοκληρώνω με Παναθηναϊκό. Ταξίδεψε στο Άμστερνταμ, να παίξει με τον Άγιαξ. Πολύ χαμηλός ο άσος, όσον αφορά τα δεδομένα του αγώνα. Πάνω κάτω ισχύει ότι έγραψα νωρίτερα και για ΠΑΟΚ. Οι Ολλανδοί έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Την επόμενη-τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Λιέγη. Και να ηττηθούν σήμερα, δεν τρέχει τίποτα. Πάλι στην πρώτη θέση θα βρίσκονται. Στο στρατόπεδο των πρασίνων, ναι μεν υπάρχει γκρίνια, αλλά μία καλή εμφάνιση, ίσως αλλάξει λιγο την κατάσταση. Ελπίζω να αγωνιστεί ο Μπέργκ. Προς το (Χ2) καταλήγω και για fun bet, το καλοπληρωμένο (2).  (2,23 – 6,00)

 

ΔΥΑΔΑ

2010.  ΓΑΝΔΗ – ΜΠΡΑΓΚΑ  (1)  1,85

2007.  ΖΥΡΙΧΗ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  (ΟΒΕΡ)  1,90

 

ΔΥΑΔΑ

2004.  ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΠΑΟΚ  (G/G)  1,80

2005.  ΑΓΙΑΞ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (Χ2)  2,23

 

FUN BET

2005.  ΑΓΙΑΞ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  (2)  6.00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ