Εμπιστοσύνη στην Πάλας

Καλησπέρα αδέρφια! Μεσοβδόμαδα διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική τόσο στην Πρέμιερ Λίγκ της Αγγλίας, όσο και στην Μπουντεσλίγκα (Α’ κατηγορία) – Σκωτία (Πρέμιερ). Να ενημερώσω, πως κάποιες μέρες, θα τυχαίνει να ανεβαίνει άρθρο το μεσημέρι και όχι πάντα τα πρωινά.

Στις 22.00 η Κρίσταλ Πάλας θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Είναι αήττητη για πέντε αγωνιστικές, σημειώνοντας τρεις σερί ισοπαλίες. Στάθηκε άτυχη στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ (περασμένο Σάββατο). Ο Μπεντέκε αστόχησε από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις. Η Γουότφορντ είναι πιο άνετη βαθμολογικά. Βέβαια, εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα και σκοράρει περισσότερο. Το κίνητρο γέρνει προς την μεριά των γηπεδούχων. Βρίσκονται στην ζώνη, προσπαθούν να πλησιάσουν. Μονόδρομος η επιτυχία, επομένως το 2,15 στον άσο, αποτελεί την βασική μας πρόταση…

Η δυάδα ολοκληρώνεται, με ένα ειδικό στοίχημα. Περιμένω λίγα γκολ στον αγώνα της Χάρτς, κόντρα στην Νταντί. Η τακτική που ακολουθούν οι δύο σύλλογοι στα παιχνίδια τους, μας οδηγούν στην συγκεκριμένη επιλογή. Η Χάρτς δυσκολεύεται στην επιθετική της λειτουργία (4/4 ΑΝΤΕΡ). Η Νταντί μακριά από την έδρα της μετρά (1-1-6) και την δεύτερη χειρότερη επίθεση (μόλις 7 τέρματα). Αουτσάιντερ το άντερ (1,90)..

 

ΔΥΑΔΑ

1995.  ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ  (1)  2,15

1993.  ΧΑΡΤΣ – ΝΤΑΝΤΙ  (ΑΝΤΕΡ 2,5)  1,90

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ