Ειδικά και ξεκάθαρα φαβορί…

Καλημέρα! Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος διανύουμε. Οι θερμοκρασίες στα..ύψη και το Copa America θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Για τον 1ο και 2ο όμιλο, διεξάγονται οι αναμετρήσεις ΒενεζουέλαΠερού και Αργεντινή – Κολομβία. Ανώτερο το Περού, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, προτιμώ το Χ του ημιχρόνου (1,90). Φαβορί ναι μεν δίνονται για κατάκτηση Αργεντινή και Βραζιλία, ωστόσο η Κολομβία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Διαθέτει ποιότητα από την μέση και μπροστά. Θα λείψει ο Μπάκα. Το σύνολο του Σκαλόνι απαρτίζεται και από τον Λιονέλ Μέσι. Περιμένω γκολ και νικητή στο τέλος τους γηπεδούχους. Το καλοπληρωμένο ΟΒΕΡ δίνει 2,00 στην ελληνική εταιρεία.

Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το υπόλοιπο πρόγραμμα…Επιστρέφουν στην δράση τα πρωταθλήματα της Ιαπωνίας.  Η Γιοκοχάμα Μ. είναι σωστά φαβορί κόντρα στην Σιμίζου. Πριν την διακοπή πέτυχε 3/3 νίκες. Έχει την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία (Α’). Ουραγός η Σιμίζου, μία επιτυχία στα εφτά τελευταία. Άλλαξε πρόσφατα προπονητή, ακόμη ψάχνεται. Το διπλό στο 1,95 και ο αγώνας ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι (12:00). Μία ώρα αργότερα, προσοχή στο Τόκυο – Βίσσελ Κόμπε. Με νέα πρόσωπα οι φιλοξενούμενοι, καλύτερη λύση τα 2/3 γκολ από τον άσο (8-0-0 το Τόκυο). Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Οϊτα και Ναγκόγια (G/G). Η Ναγκόγια συμπλήρωσε 6/6 αμφίσκορα εκτός.

Στη Νότια Κορέα, ποντάρεται αρκετά τις τελευταίες ώρες ο άσος της Νταεγκού. Έπεσε η τιμή κάτω από το 1,90. Αντίπαλος η Γκανγκβόν, η οποία πάντως είναι αήττητη (από Απρίλιο και μετά), μακριά από το γήπεδό της (3-1-0). Η Γεονμπούκ εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ιντσεόν Γιουν. Επειδή πολύ σπάνια παίζω 1,50 προτιμώ τον συνδυασμό 2 με ΟΒΕΡ, που φτάνει κοντά στις δύο μονάδες…

Ολοκληρώνεται η κατηγορία της Δανίας. Θα κρατήσω μόνο το ΟΒΕΡ 2,5 στον κωδικό 438Άαρχους Φρ. – Βανλόσε Ιντρετσ. Συγκαταλέγεται στους αγώνες με τα περισσότερα πονταρίσματα….

Επόμενος σταθμός η Φιλανδία. Τελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Μαρίεχαμν και Ίλβες. Δύο κατακτήσεις στους τρεις τελικούς, που συμμετείχε η Ίλβες. Αποδίδει τα μέγιστα εκτός. Σε καλύτερη κατάσταση από την γηπεδούχο Μαρίεχαμν. Το ειδικό στοίχημα κατάκτηση Ίλβες πληρώνει γύρω στο 1,85 (διαδίκτυο).

Με Β’ Σουηδίας δεν θέλω να μπλέξω. Περιμένω πως κ πως που θα γκελάρει η Βάρμπεργκς. Υποδέχεται την Νόρμπι. Απουσίες η Βάρμπεργκς, αήττητη για εφτά αγωνιστικές η Νόρμπι. Δεν στέκει ο άσος στο 1,55….

Τέλος, στην Νορβηγία (Elite Serien) παραδοσιακά σκοράρουν Χαούγκεσουντ και Μπράν. Στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους είδαμε ΟΒΕΡ 3,5. Η Μπράν πιο απελευθερωμένη μακριά από το “Stadion Brann”. Να συνεχίσει το νικηφόρο σερί η Χαούγκεσουντ. Ξεκινάμε από το 1-1….(1,65) (G/G)

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ