Δυνατά στο “Νησί”

Καλημέρα! Όπως κάθε Σάββατο, ασχολούμαστε αποκλειστικά με την Βρετανία. Ξεκινώντας, στην Β’ Αγγλίας, η Τσέλτεναμ αντιμετωπίζει την Τσέστερφιλντ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, κόντρα σε αντιπάλους που διεκδικούν την άνοδο (Λούτον, Νοτς Κάουντι). Βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Επίσης έχει την τρίτη χειρότερη εντός έδρας άμυνα (22 γκολ παθητικό). Η Τσέστερφιλντ μετρά 5/6 ήττες. Τα περιθώρια στένεψαν, όσον αφορά την παραμονή. Μαθηματικά, ελπίζει ακόμη. Στο “Whaddon Road”, έχασε μία φορά στα εφτά τελευταία. Διατηρεί πολύ καλή παράδοση, η οποία μπορεί κάλλιστα να συνεχιστεί. Σε ελκυστικές τιμές, το διπλό…(4,00).

Στην Πρέμιερ η Μπόρνμουθ έχει το προβάδισμα, απέναντι στην Γουέστ Μπρομ. Τα “κεράσια” εφόσον επικρατήσουν, “κλειδώνουν” την παραμονή. Φέτος, τους περισσότερους βαθμούς, τους πήραν εντός έδρας. Επιπλέον βρίσκουν δίχτυα με μεγαλύτερη ευκολία. Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ, δεν πείθει. Απομακρύνεται το όνειρο της παραμονής. Εκτός, δεν βλέπεται, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο. Σε φυσιολογικές τιμές ο άσος (1,75).

Ολοκληρώνω με ειδικό στοίχημα. Πρόκειται για δύο G/G. Νορθάμπτον – Ρόδεραμ και Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης. Και οι τέσσερις έχουν κίνητρο. Η παράδοση βοηθάει, καθώς στα μεταξύ τους σημειώνονται πάντα γκολ. Τέλος, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά πάντα, επομένως προμηνύονται “δυνατά” παιχνίδια…

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

865.  ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ  (2)  4,00

879.  ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ  (1)  1,75

855.  ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΡΟΔΕΡΑΜ  (G/G)  1,72

834.  ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.  (G/G)  1,65

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ