ΔΥΑΔΑ και μία..έκπληξη

Καλημέρα! Βραδιά Γιουρόπα Λίγκ σήμερα, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο “Καραϊσκάκης” την Ντουντελάνζ (22.00). Δύο ώρες νωρίτερα δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία. Αμφότερες θέλουν τους τρεις βαθμούς. Βάση απόδοσης ίσως να αξίζει ο Δικέφαλος του Βορρά. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζω τον άσο της Λάτσιο.

Έχουμε περάσει στον 8ο όμιλο. Αντιμετωπίζει στην Ρώμη την Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να προκριθούν, παίρνοντας την πρώτη θέση. Να έχουν πλεονέκτημα για την δύσκολη συνέχεια. Θεωρώ δεν θα τα παρατήσουν εύκολα οι Γάλλοι, ωστόσο η Λάτσιο είναι δυνατή στο “Ολίμπικο”. Κέρδισε 1-3 στην Μασσαλία. Φέρνει έως τώρα μόνο ΟΒΕΡ και γκολ-γκολ στην διοργάνωση. Ο άσος πληρώνει 1,65 και αποτελεί το σημείο της ημέρας. Εκτός δεν πείθει η Μαρσέιγ. Γενικότερα αγωνιστικά δυσκολεύεται τον τελευταίο καιρό.

Στον 7ο όμιλο, Ραπίντ Βιέννης και Βιγιαρεάλ επιδιώκουν να περάσουν στον επόμενο γύρο. Ένας από τους πιο αμφίρροπους ομίλους. Περιμένω αντίδραση, διότι οι Αυστριακοί δέχθηκαν πέντε τέρματα στην Ισπανία. 2/2 ΟΒΕΡ 3,5 η Βιγιαρεάλ. Η αμυντική λειτουργία των ομάδων προβληματίζει. Επομένως αναμένεται ξανά παρόμοια κατάσταση. Θα υπάρξει νικητής καθώς δεν βολεύεται κανείς με το (Χ).

Τέλος, μία πιθανή έκπληξη. Η αναμέτρηση του Τρόντχαϊμ ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Σάλτσμπουργκ (2ος όμιλος). Μαθηματικές ελπίδες έχουν οι Νορβηγοί. Βέβαια ρίχνουν περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην πρώτη θέση και απέχουν μόλις 5 βαθμούς από την δεύτερη Μπράν. Η Σάλτσμπουργκ έχει ξεφύγει στο πρωτάθλημα. Την ευνοεί το πρόγραμμα, σε περίπτωση που δεν πάρει το τρίποντο σήμερα. Με νίκη επί της Λειψίας (εντός) σε δύο βδομάδες τερματίζει πρώτη! Ο άσος (5,75) δεν περνά απαρατήρητος!

 

ΔΥΑΔΑ

1558. ΛΑΤΣΙΟ – ΜΑΡΣΕΙΓ  (1)  1,65

1560. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,68

 

ΕΚΠΛΗΞΗ

1571. ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ  (1)  5,75

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ