Γκολ στην Ρώμη

Η Αγγλία χθες μας έκανε καλό…σεφτέ! Απόψε διεξάγεται στην Ρώμη ο τελικός του Σούπερ καπ ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο. Η ομάδα του Αλέγκρι έχει ευνοϊκή παράδοση, απέναντι στους "Λατσιάλι". Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια δεν υπέστη ήττα. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Επίσης το κύπελλο, επικρατώντας της Λάτσιο στο "Ολύμπικο". Ενισχύθηκε στις μεταγραφές με σημαντικότερη, του Ντάγκλας κόστα από την Μπάγερν. Υστερεί στα μετόσπισθεν, καθώς αποχώρησαν οι πολύτιμοι Μπονούτσι και Ντάνιελ Άλβες. Οι "πρωτευουσιάνοι" τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα πέρυσι. Εξασφάλισαν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές το ρόστερ, αν εξαιρέσουμε την προσθήκη του έμπειρου καϊσέδο. Φαβορί είναι η "signora", ωστόσο θα προτιμήσω το ΟΒΕΡ 2.5! Η Λάτσιο αγωνίζεται στην φυσική της έδρα και θα κάνει ευκαιρίες. Τώρα αν τις αξιοποιήσει, είναι άλλο ζήτημα…(1,80)

Συνεχίζουμε με Α' Βραζιλίας! Η Σάο Πάολο παίρνει πολύ ποντάρισμα. Εμείς από την μεριά μας, θα πορευτούμε με τον άσο της Σπόρτ Ρεσίφε. Μία νίκη στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. Αποκαρδιωτική η εικόνα της κόντρα στην κορίνθιανς (1-3). Στοχεύει στην έκτη θέση που οδηγεί στο κόπα Λιμπερταδόρες. Συμπλήρωσε 6/7 ΟΒΕΡ. Όσον αφορά την Πόντε Πρέτα, προέρχεται από δύο σερί 0-0. Δεν παράγει φάσεις και βγάζει μία "εξόντωση"-κούραση το τελευταίο διάστημα. Θα έχει ελλείψεις κυρίως στην μεσαία γραμμή. Βάση παράδοσης-κινήτρου, ο άσος αξίζει (1,65). 

Στην Πολωνία βρίσκω ενδιαφέρον τον άσο της Γκόρνικ (16.30) . Πολύ αποτελεσματική στην έδρα της. Σκοράρει με σχετική άνεση (2/2 οβερ 3.5). Σε γενικές γραμμές της αρέσει το θέαμα και το επιθετικό ποδόσφαιρο. Η Άρκα Γκντίνια εκτός, δυσκολεύεται. Αφήνει χώρο στους αντιπάλους της και το..πληρώνει. Διαβάζουμε ότι μπορεί να γίνει ροτέισον, καθώς δίνει συνέχεια παιχνίδια . Περίπτωση καλή ο άσος (1,85). 

Τέλος, στην Σερβία, η Παρτιζάν "κυνηγάει" στην βαθμολογία Βοϊβοντίνα και Ερυθρό Αστέρα. Ταξιδεύει το απόγευυμα μέχρι το Νόβι Σάντ, για να αντιμετωπίσει την πρώτη. Χρειάζεται επανεκίννηση ο σύλλογος, μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη (Ολυμπιακός) και την βαριά ήττα στο Βελιγράδι από την Βόζντοβατς. 4/4 Επιτυχίες η γηπεδούχος. Μπήκε δυναμικά, να δούμε που μπορεί να φτάσει. Σήμερα πάντως θα έχει δύσκολο και πιο απαιτητικό έργο. Το διπλό στο 1,90, λόγω απόδοσης κυρίως, παίζεται…

 

ΔΥΑΔΑ

2494.  Γιουβέντους – Λάτσιο  (ΟΒΕΡ 2.5)  1.80

1242.  Σπορτ Ρεσίφε – Πόντε Πρέτα  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1187.  Γκόρνικ Ζαμπρίζε – Άρκα Γκντίνια  (1)  1.85

2906.  Βοϊβοντίνα – Παρτιζάν  (2)  1,90

 

καλή επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ