“ΓΚΟΛ” στην Γαλλία

Καλησπέρα  και χρόνια πολλά! Το αποψινό πρόγραμμα δεν προσφέρεται για ιδιαίτερο στοιχηματισμό. Λίγα παιχνίδια, λίγα φαβορί και παράλληλα τελευταία αγωνιστική στην Ιρλανδία, όπου τα πάντα έχουν κριθεί. Έτσι λοιπόν μας έμεινε η αγαπημένη μας Γαλλία Β΄. .

Πρώτος σταθμός, η αναμέτρηση της Μπουργκ Περόνας απέναντι στην Γκαζελέκ. Διπλό και ΟΒΕΡ οι επιλογές μας. Η Γκαζελέκ αυτή την στιγμή, είναι δεύτερη καλύτερη, όσον αφορά τις επιδόσεις της εκτός έδρας. Μετρά τρεις νίκες σε έξι παιχνίδια. Παράλληλα, βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Την περασμένη βδομάδα, πήρε το πρώτο της τρίποντο στο Αιάκειο. Κέρδισε χωρίς να δυσκολευτεί την Ορλεάν με 2-0. Η Μπούργκ παραμένει ασταθής αμυντικά. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη εντός έδρας (άμυνα) με 11 γκολ παθητικό. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές, δίχως να επικρατήσει. Η παράδοση είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους, ήταν πριν δύο χρόνια. Η Γκαζελέκ έφυγε νικήτρια με 1-3! Κάτι ανάλογο, ευελπιστώ να δούμε και σήμερα…Το διπλό στο 2,45 και τα πολλά γκολ στο 2,30!!!

Ρίχτε μια ματιά και στο G/G της Βαλενσιέν κόντρα στη Νίμ. Κυριότερος λόγος είναι η προϊστορία. Μόνο γκολ/γκολ φέρνουν στα μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Η Βαλενσιέν τρέχει σερί 4/4 οβερ και g/g. Η Νίμ εκτός, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας έως τώρα 12 τέρματα. Οι γηπεδούχοι παράγουν καλύτερο ποδόσφαιρο μπροστά στο κοινό τους. Δεν έχω κανέναν λόγο, να μην διαλέξω το αμφίσκορο, ως την καταλληλότερη πρόταση (1,65)

Τέλος, Ρεμς – Χάβρη είναι σε θέση να μας προσφέρουν γκολ – θέαμα. "Τρένο" πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι με 4/4 επιτυχίες. Με βάση την βαθμολογική τους κατάταξη, στόχο έχουν την άνοδο. Η Ρεμς στην έδρα της έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής (5/5). Σε αυτά τα πέντε παιχνίδια, σκόραρε 10 φορές. Όπως και πριν λίγα χρόνια, βλέπω να υπάρχει νικητής, αλλά με ΟΒΕΡ. Στο διαδίκτυο ποντάρεται επίσης ο άσος. Νομίζω το δυαράκι στα πολλά γκολ είναι ελκυστικότατο! (2,00).

 

ΔΥΑΔΑ

528.  ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡ. – ΓΚΑΖΕΛΕΚ  (ΟΒΕΡ)  2,30

532.  ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΝΙΜ  (G/G)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

528.  ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡ. – ΓΚΑΖΕΛΕΚ  (2)  2,45

531.  ΡΕΜΣ – ΧΑΒΡΗ  (ΟΒΕΡ)  2,00

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ