Γκλάντμπαχ και Έβερτον

Καλημέρα! Η Μαρσέιγ κατάφερε να δεχτεί γκολ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Μετς. Απόψε το μενού περιλαμβάνει μία τριάδα. Στην Γερμανία η Γκλάντμπαχ ξεκίνησε με καλούς οιωνούς τον δεύτερο γύρο. Απέκτησε καινούργιο προπονητή, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του, στο "Μπορούσια Stadium". Προέρχεται από μεγάλο διπλό στην έδρα της Λεβερκούζεν. Αήττητη μέχρι στιγμής στις δύο πρώτες αγωνιστικές (όλες εκτός έδρας). Απέναντι στην Φραϊμπουργκ είναι το φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας προβληματίζουν (2-2-5). Επιπλέον θα λείψουν δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Άρα ο άσος θα μπει στις επιλογές μας!!!! (1,65). 

Περνάμε στην αγαπημένη μας Αγγλία. Η Έβερτον βρίσκεται σε καλο "φεγγάρι". Αντιμετωπίζει στο "Γκούντισον Πάρκ" την Μπόρνμουθ. Τα "κεράσια" συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη. Συμπεριλαμβάνω και το παιχνίδι κυπέλλου με την Μίλγουολ. Γενικότερα, μετά τον εντός έδρας αγώνα (Άρσεναλ), υπάρχει μία δυσφορία στον σύλλογο. Αντίθετα η Έβερτον μετρά μία μόλις αποτυχία στα έξι τελευταία Βελτιωμένη στην επίθεση και αυτό είναι κάτι που ευχαριστεί απόλυτα τον Κόεμαν. Τα "ζαχαρωτά" δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Επομένως ο άσος αποτελεί δυνατή πρόταση! (1,60). 

Τέλος ένα ΟΒΕΡ 2,5! Παραμένουμε στο "Νησί". Για την Β' κατηγορία, η Άκρινγκτον παίζει με την Νοτς Κάουντι. Οι άμυνες των δύο ομάδων (ειδικά φιλοξενούμενων) δεν βλέπονται στην κυριολεξία. Άναρχο ποδόσφαιρο του στυλ, όσα φάμε και όσα βάλουμε. Παράδοση δε, μόνο ΟΒΕΡ στα μεταξύ τους! Κοιτώντας την απόδοση στον ΟΠΑΠ (1,72), το μόνο που λες, είναι με..κλειστά μάτια!!!!!!!!!

 

ΤΡΙΑΔΑ

780.  ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  (1)  1,65

856.  ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ  (1)  1,60

801.  ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ