Γιαγκελόνια και Ειδικά

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν μετά την διακοπή που είχαμε λόγω του Nations League. Ξεκίνημα σήμερα Παρασκευή, με την Α’ κατηγορία της Πολωνίας. Στις 21:30 η Γιαγκελόνια υποδέχεται την Κρακόβια. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν αντίδραση, μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες που προηγήθηκαν. Στόχος παραμένει η πρώτη τριάδα στο πρωτάθλημα. Συμπλήρωσαν τρία σερί γκολ/γκολ. Η Κρακόβια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αγνοεί το τρίποντο στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ουραγός στην βαθμολογία, υπάρχει γκρίνια στον σύλλογο. Δεν βρίσκει λύσεις επιθετικά, ενώ θα λείψει από τον πάγκο ο κόουτς Πρόμπιερζ. ΑΣΟΣ στο 1,70 αποτελεί αξιόλογη επιλογή!

Συνεχίζουμε με τρία ειδικά στοιχήματα και μία δυάδα ισοπαλίες. Στην Β΄Γαλλίας, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Νανσί και Χάβρη. Σταθερά στο…μηδέν η Νανσί. Μόνο ήττες έως τώρα και χωρίς να σκοράρει ακόμη. Αποκτήθηκε για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή ο φορ Μοϊμπέ. Απέναντι στην Χάβρη έχει καλή παράδοση και στα μεταξύ τους επιβεβαιώνεται συνεχώς το ΟΒΕΡ. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι εκτός μετρούν 3/3 αντερ (1/1 τέρματα συνολικά). Το παιχνίδι της Νανσί ωστόσο, θα μας βοηθήσει στο να δούμε “ανοιχτό” ματς με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Καλή πρόταση το G/G (1,85). Η λύση των 2/3 γκολ μοιάζει να έχει απήχηση στην αναμέτρηση της Νις με την Ρεν (Α’ Γαλλίας).  Η Ρεν σκοράρει πάντα το τελευταίο τρίμηνο. Η Νις εντός δεν..βλέπεται και περιμένουμε να..ανεβάσει στροφές. Οριακό παιχνίδι για παραπάνω πρόβλεψη! Περνάμε στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας. Θα πόνταρα στον άσο της Ουνιόν, αλλά η Ντούισμπουργκ κάποια στιγμή θα βγει από το…κλουβί της. Επιπλέον η γηπεδούχος δεν εντυπωσίασε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Άσος και ΟΒΕΡ πληρώνουν το ίδιο. Εμείς κρατάμε το δεύτερο…(1,65)

Τέλος, δύο ισοπαλίες που βάση στατιστικών, αξίζουν ένα μικρό ποντάρισμα. Πρόκειται για τα παιχνίδια ΈσμπιεργκΟντένσε (Α’ Δανίας) και Σαμπλί Τχελέ – Μπουλόν Σιρ Μερ (Γ’ Γαλλίας). Παράδοση, φόρμα των ομάδων και σκληροτράχηλες έδρες….

 

ΔΥΑΔΑ

945.  ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ  (1)  1,70

550.  ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

738.  ΝΑΝΣΙ – ΧΑΒΡΗ  (G/G)  1,85

1142.  ΝΙΣ – ΡΕΝ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,90

 

ΔΥΑΔΑ (Χ)

557.  ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΟΝΤΕΝΣΕ  (Χ)  3,20

740. ΣΑΜΠΛΙ ΤΧΕΛΕ – ΜΠΟΥΛΟΝ ΣΙΡ ΜΕΡ  (Χ)  2,75

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ