Γαλατά για δύο λόγους

Ένας ακόμη λόγος που μου αρέσει το Αγγλικό ποδόσφαιρο, είναι , όταν περνάνε πονταρίσματα του 2,50 – 2,40 και χάνεις αποδόσεις του 1,70 ή 1,75 παράδειγμα. Όσον αφορά το αποψινό πρόγραμμα, θα είμαστε πιο περιεκτικοί. Στην Τουρκία έχω εντοπίσει το σημείο της ημέρας. Πρόκειται για την Γαλατά η οποία ταξιδεύει στην Μαλάτεια. Οι δύο σύλλογοι διατηρούν καλές σχέσεις. Επιπλέον, πέρυσι η Μαλάτιασπορ κέρδισε ευρωπαίκό εισητήριο, χάρη στην ομάδα του Τερίμ. Την επόμενη βδομάδα διεξάγεται το ντέρμπι Φενέρ – Γαλατά. Πρέπει να μείνει στις πρώτες θέσεις, επομένως το διπλό, που πληρώνει γύρω στο 1,80 παίζεται…Δεν μας επηρεάζει το γεγονός ότι προέρχεται από ταξίδι στο Βέλγιο (Τσάμπιονς Λιγκ).

Στην Πρέμιερ η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει εύκολο έργο στο Λονδίνο, κόντρα στην Γουέστ Χαμ (1Χ). Δύο φορές έχει τύχει να παρακολουθήσω φέτος τους “μπέμπηδες” και απογοητεύτηκα πλήρως. Με ελλείψεις το ρόστερ, συνεχώς προκύπτουν αγωνιστικά προβλήματα. Δυνατοί στην έδρα τους τα “σφυριά”. Κάτι ξέρουν και προσφέρουν το διπλό κοντά στις δύο μονάδες…

Στην Σούπερ Λίγκ, η Λάρισα διατηρεί καλή παράδοση, όταν αντιμετωπίζει την Ξάνθη. Οι “Ακρίτες” ναι μεν έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, παρ’ όλ’ αυτά δεν είναι και κανένα “μεγαθήριο”. Η ΑΕΛ αναζητά το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ενισχύθηκε τον τελευταίο μήνα. Στο 2,20 ο ΑΣΣΟΣ….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ