Βαριά φανέλα η Πόρτο

Καλημέρα! Απόψε διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ. Παράλληλα, οι μικρές Αγγλίες, Α' κατηγορία και Τσάμπιονσιπ, δεν θα μας αφήσουν σε..ησυχία! Το σημείο της ημέρας είναι η Πόρτο

Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στον όμιλο. Τα περιθώρια έχουν στενέψει. Στο πρωτάθλημα πηγαίνει "τρένο. Μοναδικός αρνητικός παράγοντας είναι η προϊστορία, επί Βελγικού εδάφους. Μετρά μία επιτυχία και έξι ήττες. Η Κλάμπ Μπρίζ έχει δεχθεί εφτά γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ενώ δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πλέον το Γιουρόπα είναι μία διέξοδος, αλλά και αυτό φαντάζει δύσκολο. Το διπλό στο 1,70 έχει αξία! Εναλλακτική τα 2/3 γκολ…

Λίγα τέρματα, βλέπω να σημειώνονται στην αναμέτρηση της Λυών, κόντρα στην Γηραιά Κυρία. Περάσαμε στον 8ο όμιλο! Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στην Γαλλία, με στόχο να μην χάσουν. Συνήθως τα πηγαίνουν καλά, απέναντι σε γαλλικές ομάδες. Με "όπλο" την άμυνα, μπορούν να τα καταφέρουν. Η Λυών στο πρωτάθλημα προβληματίζει. Ελπίζει σε πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση, εξαιτίας της νίκης, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σίγουρα χρειάζεται βαθμό/βαθμούς στα δύο κολλητά παιχνίδια με την Γιούβε. Κρατάω το άντερ 2,5 (1,65)..

Στην Α' Αγγλίας, η Τζίλιγχαμ οφείλει να κερδίσει την Γουόλσολ, για να αντιστρέψει λίγο το άσχημο κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο. Αγνοεί τους τρεις βαθμούς εδώ και έναν μήνα. Ο προπονητής Έντινμπεργκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Θα εξαρτηθούν πολλά από το σημερινό παιχνίδι. Η Γουόλσολ στηρίζεται στην έδρα της. Εκτός, δεν έχει πάρει νίκη(0-3-2). Λείπει επίσης ο πολύτιμος φορ Μπακαγιόκο!! Ο άσος στο 2,20 ποντάρεται….

Τέλος, λόγω παράδοσης, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Όλνταμ και Σκάνθορπ. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια φέρνουν συνέχεια G/G. Η Σκάνθορπ συμπλήρωσε 5/5 ανεξαρτήτου έδρας. Η Όλνταμ ψάχνει την πρώτη της εντός έδρας νίκη. Από το 1-1 αρχίζουμε και ας επικρατήσει ο πιο τυχερός!! (1,72).

 

ΔΥΑΔΑ

1032.  ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ- ΠΟΡΤΟ  (2)  1,70

1035.  ΛΥΩΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ  (ΑΝΤΕΡ)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1061.  ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ  (1)  2,20

1056.  ΟΛΝΤΑΜ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ  (G/G)  1,72

 

Καλή Επιτυχία!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ