Βαλερένγκα και Δυάδα Τρίτης

Η Σπόρτ Ρεσίφε ήταν απόλυτα κυρίαρχος χθες, αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Σήμερα έχω επιλέξει ένα μόλις παιχνίδι, ενώ αύριο της Παναγίας, θα παραμείνουν κλειστά τα πρακτορεία. Τρίτη υπάρχει Τσάμπιονσιπ και National League στην Αγγλία. Όσον αφορά το αποψινό, η Βαλερένγκα (Α' Νορβηγίας), οφείλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αντίπαλός της η Τρόμσο, η οποία παρέμεινε για 8ο σερί αγώνα δίχως νίκη. Μάλιστα, εκτός έδρας μετρά 4 διαδοχικές ήττες. Αποχαιρέτισε μεσοβδόμαδα και το κύπελλο. Οι γηπεδούχοι χωρίς τρίποντο στα τρία τελευταία. Έμειναν χαμηλά στην βαθμολογία και χρειάζεται επανεκκίνηση. Ο άσος προσφέρεται σε φυσιολογικά επίπεδα…(1,65).

Στην Αγγλία τώρα, η Ντάγκεναμ εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης Έμπσφλιτ Γιουν. Αμφότερες έφεραν ισοπαλία το Σάββατο. Η Ντάγκεναμ κάνει πρωταθλητισμό, συμπλήρωσε 3/3 ΟΒΕΡ και γκολ/γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν φέτος το καλοκαίρι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Θεωρώ θα δυσκολευτούν στο Essex. Περίπτωση καλή ο άσος  (1,85).

Τέλος, η Ντέρμπι δεν ξεκίνησε καλά, ωστόσο θέλει γρήγορα να συνέλθει. Δεν κέρδισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική στο παιχνίδι της. Για την Πρέστον, ισχύει ότι λέγαμε και τις προηγούμενες χρονιές. Δηλαδή, εκτός έδρας σχεδόν πάντα αποδυναμώνεται. Ομάδα του άντερ! Συνεχίζει να έχει απουσίες στα μετόπισθεν. Άσος και εδώ επομένως (1,80)

 

ΜΟΝΟ Δευτέρας

1265.  Βαλερένγκα – Τρόμσο  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ Τρίτης

1293.  Ντάγκεναμ – Έμπσφλιτ Γιουν.  (1)  1,85

1307.  Ντέρμπι – Πρέστον  (1)  1,80

 

καλή επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ