Αυλαία στην Β’ Κατηγορία

Καλησπέρα! Απόψε διεξάγεται στις 19.30 η τελευταία αγωνιστική για την Β' Αγγλίας! Σε πολλά παιχνίδια λείπει το ενδιαφέρον. Εμείς θα επικεντρωθούμε, εκεί όπου υπάρχει κίνητρο. Αρχικά, η Στίβενεϊτζ και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων,επιδιώκει την είσοδό της στα πλέι-οφ. Ειδικά, αν χάνουν Καρλάιλ, Μπλάκπουλ, το έργο γίνεται ευκολότερο. Συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές δίχως τρίποντο. Προέρχεται από ισοπαλία στην Γέοβιλ. Θέλει να "κλείσει" όμορφα η χρονιά. Αν θυμάστε πέρυσι, η Άκρινγκτον ήθελε βαθμούς, ωστόσο οι γηπεδούχοι κράτησαν το (Χ). Δεν θα είναι..περίπατος, επομένως η σημερινή αναμέτρηση. Άσχετα αν η Άκρινγκτον είναι παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά. Υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Λούτον. Φέρνει συχνά άντερ τον τελεταίο μήνα (3/3 εκτός). Βλέπω οριακά νίκη των γηπεδούχων (1,75). Αλλά ξαναλέω, εξαρτάται και πως θα πηγαίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Συνεχίζουμε με τον άσο της Γουίκομ. Αντιμετωπίζει την Κέμπριτζ. Αμφότερες θα εξαντλήσουν όσες ελπίδες έχουν απομείνει για τα πλέι-οφ. Περιμένουν επίσης, συνδυασμό αποτελεσμάτων. Παραδοσιακά η Γουίκομ κερδίζει συνέχεια στο γήπεδό της. Μετρά τέσσερις σερί νίκες. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην έδρα της Μόρκαμ. Έσωσε στο τέλος τον βαθμό. Ο προπονητής Εϊνσγουορθ, ζήτησε η ομάδα του να σκοράρει νωρίς και πρώτη, για να έχουν οι άλλοι το άγχος. Όσον αφορά την Κέμπριτζ θα φέρει λαό στο "Adams Park". Ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς τις σημαντικές απουσίες στην θέση του φορ. ΑΣΟΣ λόγω παράδοσης και εύνοιας..(2,50)

Πιθανόν να σημειωθούν αρκετά γκολ στο Κρου-Μπάρνετ. Στα μεταξύ τους, κυριαρχεί το ΟΒΕΡ 3,5. Ανεβασμένες αγωνιστικά οι ομάδες. 6/6 ΟΒΕΡ 2,5 η Κρου. Η Μπάρνετ δυσκολεύεται τελευταία στο σκοράρισμα (εκτός), όμως στην προβληματική άμυνα των γηπεδούχων, ένα έστω τέρμα είναι σε θέση να το πετύχει….Αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι..

 

ΔΥΑΔΑ

2170.  ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ  (1)  1,75

2165.  ΚΡΟΥ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

ΔΥΑΔΑ

2161.  ΓΟΥΙΚΟΜ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ  (1)  2,50

2165.  ΚΡΟΥ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (ΟΒΕΡ 3,5)  3,00

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ