ΑΣΣΟΣ η Ρόδεραμ

Εκτός από τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, έχουμε και μικρές Αγγλίες στο πρόγραμμα. Βέβαια στην League 1, διεξάγονται οι μισοί αγώνες, καθώς μεσοβδόμαδα γίνονται οι επαναληπτικοί του κυπέλλου. Η Ρόδεραμ φιλοξενεί την Άκρινγκτον. Την δεδομένη χρονική στιγμή οι γηπεδούχοι “πατάνε” καλύτερα. Βέβαια στην έδρα τους μετρούν 2/2 ήττες (2 τελευταία). Η Άκρινγκτον έχει να σκοράρει τρεις αγωνιστικές τώρα. Επίσης η μία επιτυχία στα εφτά τελευταία, δεν δείχνει ότι είναι ικανή να “απειλήσει” απόψε. Ο Άσσος στο 1,70 αποτελεί το σημείο της ημέρας.

Στην League 2, βλέπω μία πιθανή έκπληξη και ένα ειδικό στοίχημα (G/G). Αν δείτε τις αποδόσεις, την βαθμολογία και τα αποτελέσματα στο Έξετερ – Τσέλτεναμ, θα διαπιστώσετε πως υπάρχει ένα λάθος. Οι δύο ομάδες έχουν μέχρι στιγμής περίπου τους ίδιους στόχους. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της, η Τσέλτεναμ εκτός έδρας. Προκαλεί το 3,60 στο διπλό. Διαφορετικά η διπλή ευκαιρία (Χ2). Πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Σάλφορντ και Σουίντον. Η Σάλφορντ στο γήπεδό της έχει 3-3-2. Καλύτερη επίθεση εκτός, διαθέτει η Σουίντον (15 τέρματα). Επιπλέον διεκδικεί την άνοδο φέτος.

Τέλος ένα ΟΒΕΡ 2,5 από τη Νάσιοναλ Λίγκ. Τορκί – Σάτον η αναμέτρηση. Η Τορκί βρίσκεται σε θέση πλέι οφ. Σκοράρει και δέχεται γκολ με ευκολία (18-13 εντός). Η Σάτον αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Δεν λέει να ξεκολλήσει από την..ουρά. Βοηθάει πολύ η παράδοση στα μεταξύ τους….(μόνο ΟΒΕΡ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ