ΑΣΣΟΣ η Πιτέρμπορο

Καλημέρα σε όλους! Παράλληλα με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020, έχουμε αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ξεκινώντας από την League 1, η Πιτέρμπορο, σωστά δίνεται φαβορί κόντρα στην Λίνκολν. Στο ντέρμπι με την Γουίκομ, η Μπόρο έμεινε με την..γλυκόπικρη γεύση. Προηγήθηκε δύο φορές, ωστόσο έμεινε στην ισοπαλία. Μετρά 4/6 ΟΒΕΡ 3,5. Διαθέτει την 2η καλύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση στο πρωτάθλημα. Έχει σημειώσει ήδη 15 γκολ. Δεν με ανησυχεί το γεγονός, ότι η Λίνκολν κέρδισε την Σάντερλαντ. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία, μετά από πέντε σερί αρνητικά αποτελέσματα. Συνεχίζονται τα πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Εκτός έχει τέσσερις ήττες, μία νίκη και μία ισοπαλία. Ο ΑΣΣΟΣ αποτελεί το σημείο της ημέρας και πληρώνει 1,80 στην ελληνική εταιρεία.

Στην League 2, πιθανόν να σκοράρουν αμφότερες Κρόουλι και Κόλτσεστερ. Η Κρόουλι φέρνει 5/6 γκολ-γκολ και 4/4 ΟΒΕΡ 3,5. Η Κόλτσεστερ βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό (3-1-0). Σκοράρει ανεξαρτήτου έδρας. Αξίζει το G/G, η τιμή του είναι γύρω στο 1,70 με 1,80

Τέλος από τη Νάσιοναλ Λιγκ, επιλέγουμε τον άσσο της Ίστλιχ. Η Τσόρλι έκανε το 3/3 στις ισοπαλίες, όλες με 0-0 σκορ. Τυχερή απέναντι στην πρωτοπόρο Χάλιφαξ, ο τερματοφύλακας ΜVP της αναμέτρησης. Σταθερά στην επικίνδυνη ζώνη, χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδό της. Η Ίστλιχ αναζητά θέση στα πλέι οφ και τέτοιου είδους παιχνίδια, πρέπει να τα παίρνει….(1,85).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ