ΑΣΟΣ Ο ΑΠΟΕΛ

Γεια χαρά! Και χθες τα πήγαμε εξαιρετικά με την δυάδα μας. Απόψε είναι η σειρά του Αποέλ να μας δικαιώσει. Στο Γιουρόπα, πάντα δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή, καθώς γίνονται πολλά "ευτράπελα". Οι Κύπριοι εφόσον κερδίσουν την Γιουνγκ Μποϊς, εξασφαλίσουν κατά ένα μεγάλο βαθμό, την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Πριν λίγες μέρες ηττήθηκαν με ανατροπή στην Ελβετία. Δεν παρουσιάζονται αγωνιστικά προβλήματα. Η "καυτή" έδρα, η δίψα του κόσμου για διάκριση και οι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές (μεσοεπιθετικά κυρίως), μπορούν να μας οδηγήσουν στον καλοπληρωμένο άσο (2,15). Η ομάδα της Βέρνης βρίσκεται σε φόρμα, ωστόσο η απουσία του βασικού Σουλεϊμάνι, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο…Εναλακτική, τα 2/3 γκολ…

Στον 7ο όμιλο, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, ο Άγιαξ υποδέχεται στο Άμστερνταμ, την Θέλτα. Οι Ισπανοί είναι απρόβλεπτοι. Ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Παράδειγμα, την περασμένη αγωνιστική στην La Liga, ενώ προηγούνταν (0-3) στο Λας Πάλμας, κατάφεραν να δεχτούν την ισοφάριση, μέσα σε λίγα λεπτά. Ανασταλτικά, δεν πείθουν. Ο Άγιαξ ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό. Παραμένει αήττητος για 13 συνεχόμενα παιχνίδια, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Εφόσον πάρει το τρίποντο σήμερα, συνεχίζει στον επόμενο γύρο. Φυσιολογική τιμή ο άσος (1,80). 

Τέλος, δύο ειδικά στοιχήματα. Πολλά γκολ, περιμένω στην αναμέτρηση της Μακάμπι, κόντρα στην Άλκμααρ. Ο αγώνας θα γίνει στο Ισραήλ. Το διπλό που έκαναν οι γηπεδούχοι πριν 14 ημέρες, αυξάνουν τις πιθανότητες για πρόκριση. Στο πρωτάθλημα βέβαια, υπάρχει προβληματισμός. Παράλληλα, αμφισβητείται το όνομα του προπονητή. Η Άλκμααρ, προέρχεται από 8 σερί ΟΒΕΡ. Λογικό, να δούμε ακόμη ένα.(1,65). Αρκετά ισορροπημένο, αναμένται το Φενέρ Μάντσεστερ Γιουν. Στο διαδίκτυο, ποντάρεται το διπλό, τις τελευταίες ώρες. Οι Άγγλοι βολεύονται και με το (Χ). Η Φενέρ θέλει τη νίκη, για να νιώθει πιο ασφαλής. Στις λεπτομέρειες θα κριθούν τα πάντα. Επομένως μέση λύση τα 2/3 γκολ….(1,70).

 

ΔΥΑΔΑ

1220.  ΑΠΟΕΛ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  (1)  2,15

1234.  ΑΓΙΑΞ – ΘΕΛΤΑ  (1)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

1227.  ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΛΚΜΑΑΡ  (ΟΒΕΡ)  1,65

1225.  ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ