ΑΣΟΣ η Σοντερίσκε

Καλησπέρα! Δεν κάναμε καλό απολογισμό το τριήμερο που μας πέρασε! Απόψε θα πάμε χαλαρά με μία δυάδα. Στην Α' κατηγορία της Δανίας, η Σοντερίσκε υποδέχεται τη Νόρντζελαντ. Διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, λίγο πριν την χειμερινή διακοπή. Οι γηπεδούχοι θα αποχαιρετήσουν τον προπονητή τους και ίσως αυτό δώσει ένα παραπάνω κίνητρο, για να συνδυαστεί με νίκη. Άλλωστε η Νόρντζελαντ εκτός έδρας δεν παρουσιάζει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο (2-4-4). Συμπλήρωσε επίσης 6/7 ΟΒΕΡ. Αντίθετα η Σοντερίσκε μετρά 12 αντερ, τα περισσότερα στο πρωτάθλημα μαζί με την Λίνγκμπι. Μόλις ένα τρίποντο στα πέντε πιο πρόσφατα. Καλή σχετικά η απόδοση (1,95), αξίζει ο άσος…

Περνάμε Γαλλία, όπου περιμένω γκολ στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Βαλενσιέν. Το παιχνίδι θα γίνει στην ίδια πόλη, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο. Πέρυσι σημειώθηκαν έξι τέρματα. Μιλάμε για επιθετικές ομάδες, ωστόσο στα μετόπισθεν χωλαίνουν. Τρίτη χειρότερη εντός έδρας άμυνα ο Ερυθρός και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν-δέχονται γκολ με ευκολία στα εκτός (11-13). Επομένως, χωρίς δεύτερη σκέψη, καταλήγουμε στο καλοπληρωμένο ΟΒΕΡ 2,5 (2,30)

Το προηγούμενο Σ/Κ πήραμε και δώσαμε χρήμα στον κόσμο! Μελετώντας λίγο τα παιχνίδια, κατέληξα στο γεγονός, πως κάτι παρόμοιο μπορεί να επαναληφθεί ξανά…Υπομονή έως αύριοο (αρχικά)

 

ΔΥΑΔΑ

705.  ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ  (1)  1,95

690.  ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93' – ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ  (ΟΒΕΡ)  2,30

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ