ΑΣΟΣ Η Μακάμπι

Καλησπέρα! Βραδιά Γιουρόπα η αποψινή. Η ΑΕΚ μπροστά σε 45.000 θεατές, θα προσπαθήσει να πάρει ξανά θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στην Μίλαν. Το έκανε ξανά άλλωστε! Στον Α’ όμιλο, η Μακάμπι έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα. Οι Καζάκοι εκτός έδρας μετρούν 17 σερί αρνητικά αποτελέσματα. “Τελικός” κρίνεται η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους. Εφόσον κερδίσουν, μπαίνουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τρία τελευταία. Τραγική εμφάνιση πριν δύο βδομάδες στο Καζακστάν. Μία νίκη θα φέρει ηρεμία στον σύλλογο. Ο κόσμος αντέδρασε και υπήρχε γκρίνια-διχόνοια. Ο άσος στο 2,15 ποντάρεται αρκετά. Κάτω από δύο μονάδες, χάνει την αξία του. Εμείς θα τον προτιμήσουμε…

Περνάμε στον τρίτο όμιλο. Στην Βουλγαρία, η Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει την Μπράγκα. Περιμένω πολλά γκολ. Ισχυροί εντός, τα τελευταία χρόνια οι Βούλγαροι. Στην Ευρώπη είναι αήττητοι, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα. Πριν 15 ημέρες, πήραν τους τρεις βαθμούς στην Πορτογαλία (0-2). Εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά και σε φανταστική μέρα ο γκολκίπερ. Η Μπράγκα μακριά από την Πορτογαλία, δεν χάνει εδώ και δύο μήνες περίπου (2-3-0). Επιλογή αποτελεί επίσης το αμφίσκορο, ωστόσο κυνηγώντας την απόδοση, καταλήγουμε στο ΟΒΕΡ 2,5 που πληρώνει σαφώς καλύτερα (1,85).

Ενδέχεται να δούμε αρκετές ισοπαλίες σήμερα, καθώς στους περισσότερους ομίλους, αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το “τοπίο”….

 

ΔΥΑΔΑ

733.  ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΣΤΑΝΑ  (1)  2,15

731.  ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ