ΑΣΟΣ η Βαλερένγκα

Καλημέρα αδέρφια! Απόψε διεξάγεται στο “Ολιμπίκ Λιονέ” ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα, ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήδη, κοιτώντας από χθες, στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, ο άσος..κατρακύλησε. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, διότι μιλάμε για ένα και μόνο παιχνίδι. Προσωπικά απέχω, και θα καθίσω απλά να το παρακολουθήσω στην τηλεόραση.

Νωρίτερα στις 19:00 το απόγευμα, υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική (10η) στην Α’ κατηγορία της Νορβηγίας. Μία από τις ομάδες που διανύουν περίοδο φόρμας, είναι η Βαλερένγκα. Αντιμετωπίζει εντός έδρας την Στάμπαεκ. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί αποτυχίες. Επιπλέον εκτός έδρας, μία από τα ίδια. Μάλιστα δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα…δίχτυα. Η Βαλερένγκα αντίθετα είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (3-2-0). Ενώ δεν χάνει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (εκτός (5-1-0). Βάση παράδοσης, έχει προβάδισμα. ΑΣΟΣ 1,65!

Στο ίδιο πρωτάθλημα πάντα, πιθανόν να δούμε πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Μπραν με την Χαούγκεσουντ. Σε καλό φεγγάρι βρίσκονται και οι δύο σύλλογοι. 4/4 ΓΚΟΛ/ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ η Χαούγκεσουντ. 5/5 Νίκες η Μπραν. Δεν δέχεται εύκολα γκολ. Ο άσος ποντάρεται αλλά εμείς προτιμάμε τα πολλά γκολ. (1,70)

 

ΔΥΑΔΑ

1040.  ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ  (1)  1,65

1034.  ΜΠΡΑΝ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ