Απ’ όλα έχει ο “μπαξές”

Καλησπέρα αδέρφια! Πρεμιέρα απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με οχτώ αναμετρήσεις. Ο 4ος όμιλος περιλαμβάνει τα παιχνίδια Γαλατασαραϊ – Λοκομοτίβ Μόσχας και Σάλκε – Πόρτο. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας, επιστρέψει στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, έπειτα από τρία χρόνια. Έτυχε σε καλό όμιλο και εκμεταλλευόμενη την καλή της έδρα, μπορεί να φτάσει..ψηλά! Αρχής γενομένης από σήμερα. Στα τελευταία 27 επίσημα παιχνίδια της, μετρά 24 νίκες. Έμπειρος προπονητής ο Φατίχ Τερίμ, ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις. Ξεκούρασε βασικούς κόντρα στην Κασίμπασα. Η Λοκομοτίβ στηρίζεται φέτος στην αμυντική της λειτουργία. Στο πρωτάθλημα δεν πείθει μέχρι στιγμής. Έντονη κριτική στο πρόσωπο του Σέμιν, και σε περίπτωση νέας ήττας στην Πόλιν, πιθανόν να έχουμε εξελίξεις. Ο πολύτιμος Σμολόφ δεν θα αγωνιστεί. Ο άσος ποντάρεται αρκετά. Αυτή την στιγμή στο 1,80 αξίζει ακόμη!

Συνέχεια στον 2ο όμιλο. Το Μεστάγια φιλοξενεί το Ίντερ – Τότεναμ. Αυτή την περίοδο αμφότερες δεν είναι στα καλύτερά τους. Προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, συνήθως βλέπουμε πολλά γκολ. Οι Ιταλοί περιμένουν πολύ περισσότερα από τον Ικάρντι, που συνεχίζει να είναι..άφαντος. Οι Μιλανέζοι προκρίθηκαν και στις οχτώ τελευταίες τους παρουσίες στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαμπντόρια. Οι Λονδρέζοι αλλιώς είχαν στο μυαλό τους την φετινή χρονιά. Δύο σερί ήττες στη Πρέμιερ. Χρειάζεται άμεσα ανασυγκρότηση. Εμείς κρατάμε το G/G, ως η πιο safe επιλογή…(1,65)

Υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Η Λίντς δίνεται δικαίως φαβορί απέναντι στην Πρέστον. Ευκαιρία τα “παγώνια” να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Παρά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (Μίλγουολ-Μίντλεσμπρο) παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά στο Λίγκ Καπ τον περασμένο Αύγουστο. Επικράτησε η Πρέστον με 0-2 σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν το τρίποντο επί 6 αγωνιστικές (0-2-4). Το μομέντουμ και η απόδοση οδηγούν προς τα..αριστερά. (1,80)

Τέλος, πιθανόν να σημειωθούν αρκετά γκολ στο παιχνίδι Άστον Βίλα – Ρόδεραμ. 7/7 γκολ-γκολ οι “χωριάτες”, τέσσερις ισοπαλίες, μία ήττα στα πέντε τελευταία. Στα..κάρβουνα ο Στιβ Μπρους. Η νίκη είναι μονόδρομος. Η Ρόδεραμ εκτός διαθέτει την χειρότερη άμυνα (8 τέρματα παθητικό). Φέρνει συχνά 0-1 γκολ, καιρός να αλλάξει αυτό! ΟΒΕΡ 2,5 (1,70), όπως συνέβη και πέρυσι (3-0).

 

ΔΥΑΔΑ

1081.  ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ.  (1)  1,80

1077.  ΙΝΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ  (G/G)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

615.  ΛΙΝΤΣ – ΠΡΕΣΤΟΝ  (1)  1,80

608.  ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΡΟΔΕΡΑΜ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ