Από την Ρόμα εξαρτάται…

Καλημέρα! Μας την..έφερε χθες η Γκεϊτσχεντ, που ήταν η βασική μας επιλογή. Αντίθετα πέρασε η εναλλακτική δυάδα με Χέρτα και άντερ την Βερόνα. Μπορεί το κουπόνι να έχει πληθώρα παιχνιδιών, ωστόσο οι αποδόσεις, και το γεγονός ότι μιλάμε για Κύπελλα, μας αφήνει αδιάφορους…Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο διπλό της Ρόμα (Serie A') και σε τρία ειδικά στοιχήματα!

Η Ρόμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σασσουόλο. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά, σκοράρει με απίστευτη ευκολία το τελευταίο διάστημα. Πέτυχε 14 τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα που έδωσε ανεξαρτήτου έδρας. Συμπλήρωσε επίσης 5/5 ΟΒΕΡ. Πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Σασσουόλο(τρείς σερί επιτυχίες). Στους γηπεδούχους μαζεύτηκαν απουσίες. Εντός, δυσκολεύονται στο γκολ. Παράλληλα διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες, όμως απόψε θα τα βρει "σκούρα". Σε ικανοποιητικές τιμές το διπλό(1,80). 

Δύο σύλλογοι που έχουν πολύ καλές σχέσεις, είναι η Νάπολι με την Έμπολι. Το βράδυ "κοντράρωνται" μεταξύ τους στο Σάο Πάολο. Πρώτη επιλογή το G/G και μετά ο χαμηλός άσος. Το αμφίσκορο επαληθεύεται συνέχεια, όταν αγωνίζονται στη Νάπολι. Μόνο ανησυχιτκό στην όλη υπόθεση, είναι η επιθετική γραμμή της Έμπολι. Στα τελευταία εφτά παιχνίδια που έδωσε, δεν κατάφερε να σκοράρει. Ενώ μπροστά έχει ποιότητα με τους Μακαρόνε και Τζιλαρντίνο. Περιμένω ανταμοιβή σήμερα..Ελκυστικό το γκολ σε αποδόσεις πάνω από 2,00…(2,05). 

Όσον αφορά το Κύπελλο Γερμανίας, κρατάω το ΑΝΤΕΡ στην αναμέτρηση της Χαϊντενχαϊμ, απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Άμυνα "μπετόν" η γηπεδούχος(καλύτερη Β' Γερμανίας)! Δέχεται με δυσκολία γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Βόλφσμπουργκ έδιωξε τον προπονητή της. Στην τελευταία συνάντηση των παιχτών, πήγαν και οπαδοί για..εξηγήσεις. Εκτός έδρας αποδυναμώνεται. Βέβαια, έχει 2/2 προκρίσεις με την Χαϊντενχαϊμ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε παράταση. Προς το παρών πάμε με τα λίγα γκολ….(1,80).

 

ΔΥΑΔΑ

2079.  ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΡΟΜΑ  (2)  1,80

2077.  ΝΑΠΟΛΙ – ΕΜΠΟΛΙ  (G/G)  2,05

 

ΔΥΑΔΑ

2028.  ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  (ΑΝΤΕΡ)  1,80

2091.  ΝΑΝΣΙ – ΚΑΕΝ  (2/3 ΓΚΟΛ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ