Ανώτερη η Όλνταμ

Καλημέρα αδέρφια! Ξεκίνημα με την Α’ κατηγορία της Αγγλίας. Όπως κάθε Σάββατο το “Νησί” βρίσκεται στο προσκήνιο. Η Όλνταμ υποδέχεται στο “Μπούνταρι Πάρκ” την Νορθάμπτον. Πάνω-κάτω κοινοί στόχοι για τους δύο συλλόγους. Ποιοτικά ωστόσο, υπερτερούν οι γηπεδούχοι. Ομάδα έδρας και διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία (30 τέρματα στο ενεργητικό της). Εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Της δίνει ώθηση, η πρόκριση στο Λίγκ Τρόφι (απέκλεισε την Μπράντφορντ). Δεν αναφέρονται προβλήματα τραυματισμών. Η Νορθάμπτον βρίσκει δύσκολα δίχτυα εκτός έδρας. Αγνοεί τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι (δίχως να σκοράρει επίσης). Ο άσος αποτελεί την πιο δυνατή μας πρόταση (1,87).

Περνάμε στην Ολλάνδία. Το δεύτερο σημείο είναι η Χέρενφεν. Οφείλει να επικρατήσει της Φένλο, εάν θέλει να διατηρηθεί στον πάγκο ο τεχνικός Στρέπελ. Απέναντι σε αυτή την Φένλο (7 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο), μπορεί να τα καταφέρει. 6/7 ΟΒΕΡ η Χέρενφεν, ό,τι κάνει στο γήπεδό της, βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Η Φένλο, ανύπαρκτη εκτός έδρας (1-3-4), τρίτη χειρότερη επίθεση (μόλις 9 φορές σκόραρε έως τώρα). Καλή επιλογή ο άσος (1,65).

Τέλος, δύο ειδικά στοιχήματα, ένα ΟΒΕΡ και ένα γκολ/γκολ. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Πιτέρμπορο – Μπλάκμπερν και Γκρίμσμπι – Φόρεστ Γκριν. Πιτέρμπορο και Μπλάκμπερν σκοράρουν με απίστευτη ευκολία, ενώ στα μετόπισθεν υστερούν αρκετά. Ευνοεί η προϊστορία (μόνο όβερ στα μεταξύ τους). Σε καλό φεγγάρι σχετικά Γκρίμσπι – Φόρεστ Γκριν. Η ισοπαλία ως πρώτο αποτέλεσμα, αλλά με γκολ. 5/6 G/G οι φιλοξενούμενοι (3/3 εκτός).

 

ΔΥΑΔΑ

1657.  ΟΛΝΤΑΜ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ  (1)  1,87

1742.  ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΦΕΝΛΟ  (1)  1,65

 

ΔΥΑΔΑ

1659.  ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

1668.  ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ  (G/G)  1,62

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ