Αντίδραση από Νόργουιτς

Καλημέρα και καλό μήνα κιόλας! Η Νιούκαστλ προηγήθηκε χθες, ωστόσο το γεγονός ότι ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές, έδωσε την ευκαιρία στη Νότιγχαμ να ισοφαρίσει άμεσα! Η Μαλίν ήταν ανώτερη καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μας δικαίωσε, λίγο πριν το φινάλε. Απόψε διεξάγεται το "ελ κλάσικο" Μπαρτσελόνα – Ρεάλ. Μάλιστα θα έχω την ευκαιρία να το παρακολουθήσω σε μαγαζί με την ίδια ονομασία! Στοιχηματικά, οι γηπεδούχοι "καίγονται" για βαθμούς, αλλά ποιός ποντάρει στο 1,75! Καλύτερα αποχή…

Βασική μας επιλογή, είναι ο άσος της Νόργουιτς! Τα "καναρίνια" ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους την φετινή χρονιά. Αυτή την χρονική περίοδο, έχουν πάρει τον…κατήφορο. Συμπλήρωσαν πέντε συνεχόμενες ήττες. Τελευταία, ήταν από την ομάδα της Ντέρμπι. Φανερά προβληματισμένος ο Άλεξ Νίλ, αρχίζει να "τρέμει", όσον αφορά την θέση του. Εάν επιθυμεί να αλλάξει η κατάσταση, οφείλει να…πάρει τον αγώνα σήμερα. Η Μπρέντφορντ εκτός έδρας χάνει από την εν λόγω δυναμική της. Μετρά μία μόλις επιτυχία στα εφτά πιο πρόσφατα που έδωσε. Περιμένω αντίδραση και ο άσος σε απόδοση 1,80 δεν περνά απαρατήρητος!

Συνεχίζουμε με την Β' κατηγορία της Ιταλίας. Η Αβελίνο πριν λίγες ημέρες άλλαξε την τεχνική ηγεσία, μετά και την ήττα στην έδρα της Τσεζένα. Απέκτησε τον Βάλτερ Νοβελίνο. Ευκαιρία λοιπόν να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού. Σίγουρα όταν έρχεται νέος προπονητής, αλλάζει αυτόματα η ψυχολογία των παιχτών. Όπως είναι τώρα η Άσκολι, εύκολα ή δύσκολα μπορεί να επικρατήσει. Οι φιλοξενούμενοι δημιουργούν φάσεις με το..σταγονόμετρο. Για να έχουν ελπίδες παραμονής, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το γήπεδό τους. Αρκετά ελκυστικό το 1,95 στον άσο!!!

Περνάμε Πορτογαλία! Στις 18.00 το απόγευμα η Ριό Άβε υποδέχεται την Τοντέλα. Η γηπεδούχος χρωστάει μία καλή εμφάνιση και θα έρθει έπειτα το θετικό αποτέλεσμα. Οχτώ αγωνιστικές είχε να πανηγυρίσει νίκη. Το πέτυχε την περασμένη βδομάδα, απέναντι στην Σετούμπαλ. Γιατι να μην χτίσει σιγά σιγά ένα σερί. Βοηθάει άλλωστε και το πρόγραμμα. Η Τοντέλα, είναι τελείως αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Πιστεύω να δείξει την "άσχημη" αγωνιστική της πλευρά. Στο διαδίκτυο παίρνει ποντάρισμα ο άσος…(1,70)

Τέλος, κυκλώστε ένα ΟΒΕΡ 2,5 από την Τσάμπιονσιπ. Φούλαμ – Ρέντινγκ το παιχνίδι! Πρώτον και κυριότερον, η παράδοση. Μόνο το ΟΒΕΡ επαληθεύεται στα μεταξύ τους. Από τις καλύτερες επιθέσεις (εντός) οι Λονδρέζοι, 4/6 οβερ συμπλήρωσε η Ρέντινγκ. Επειδή στο "Craven Cottage" βλέπουμε να..ανοίγουν οι αγώνες, δεν έχω λόγο να μην το επιλέξω! (1,70).

 

ΔΥΑΔΑ

1495.  ΑΒΕΛΙΝΟ – ΑΣΚΟΛΙ  (1)  1,95

1542.  ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ  (1)  1,80

 

ΔΥΑΔΑ

1581.  ΡΙΟ ΑΒΕ – ΤΟΝΤΕΛΑ  (1)  1,70

1541.  ΦΟΥΛΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

 Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ