Αγγλία και…Μονπελιέ

Καλημέρα! Στην Αγγλία διεξάγεται ο 2ος γύρος στο FACup. Επομένως, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Νάσιοναλ Λιγκ. Από την Τσάμπιονσιπ κρατάω ένα ΟΒΕΡ 2,5. Πρόκειται για την αναμέτρηση Μπρίστολ Σίτι – Χάντερσφιλντ. Ο ένας παλεύει να μπει στα πλέι οφ. Ο άλλος να σώσει την χρονιά. Ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία. Μακριά από το Χάντερσφιλντ οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 10-14 τέρματα (ενεργητικό-παθητικό). Η Μπρίστολ είναι καλή στην έδρα της, ενώ φέρνει 4/6 ΟΒΕΡ. Βοηθάει επίσης η παράδοση στα μεταξύ τους. Κοντά στις 2,00 μονάδες η απόδοση…

Συνέχεια με Νάσιοναλ Λίγκ. Η Χαρογκεϊτ μπορεί εύκολα ή δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο της “αδύναμης” Σάτον. Καμία εμπιστοσύνη δεν εμπνέουν οι γηπεδούχοι. Ή του ύψους ή του βάθους και προσπαθώντας να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός μετρούν μία νίκη σε 11 παιχνίδια (1-4-6). Η Χαρογκεϊτ στοχεύει στα πλέι οφ. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της (3-2-1). Καλοπληρώνει το διπλό (2,40).

Εκτός “Νησιού” τώρα, η Μονπελιέ δίνεται σωστά φαβορί κόντρα στην προβληματική Αμιάν. Ομάδα που κυνηγά την έξοδο στην Ευρώπη. Το γήπεδό της αποτελεί “φρούριο”. Η Αμιάν εκτός δεν πείθει (1-3-5). Θα προσπαθήσει φέτος να σωθεί. Ο ΑΣΣΟΣ πληρώνει 1,75!

Τέλος, μία επιλογή που περιέχει ρίσκο. Στην Σκωτία (Β’) η Μπρέχιν φιλοξενεί την Στενχάσμιουρ. Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί για την Μπρέχιν. Εφόσον επιρκατήσει σήμερα, κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Η Στενχάσμιουρ διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (29 γκολ παθητικό). Αξίζει το 2,90 στον ΑΣΣΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ