Αγγλία από σήμερα

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Τα πρακτορεία θα είναι κλειστά αύριο Σάββατο 25 Μαρτίου. Επομένως είμαστε σε θέση να επιλέξουμε δύο δυάδες, από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Ξεκίνημα με League 1, εκεί όπου η Μπόλτον ,όπως έχουμε ξαναπεί, κυνηγάει την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Προσπέρασε την περασμένη βδομάδα την Φλίτγουντ. Αήττητη στα τελευταία εφτά παιχνίδια, ανεξαρτήτου έδρας. Μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα (15 τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα). Κίνητρο ωστόσο υπάρχει και στην πλευρά της Σριούσμπερι. Προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Την χωρίζουν μόλις δύο βαθμοί από τον υποβιβασμό. Τρεις αγωνιστικές χωρίς επιτυχία και ένα θετικό αποτέλεσμα στα πέντε τελευταία. Στο γήπεδό της είναι "μαχητική". Τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στο "Νιου Μέντοου". Ο ισχυρός δεν παύει να είναι η Μπόλτον, η οποία εύκολα ή δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιω των "λιονταριών". Στο κάτω/κάτω κάποιος πρέπει να ..πέσει κιόλας. Το κίνητρο ειδικά στο "Νησί", δεν παίζει πάντα ρόλο. Διπλό στο 2,05 (Bet365). 

Συνεχίζουμε με την Β' Κατηγορία. Η Λεϊτον Όριεντ μόνο με θαύμα θα σωθεί φέτος. Συνεχίζω πάνω σε αυτά που ανέφερα προηγουμένως. Ότι δηλαδή κάποιος πρέπει να μας..αποχαιρετήσει στο τέλος της σεζόν. Αν δεν έχεις ομάδα δύσκολα επιβιώνεις. Δέχεται 20 τέρματα στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της, ενώ σκοράρει μόλις δύο φορές. Τώρα αν αναστηθεί ξαφνικά στο Κρόουλι, τι να πει κανείς! Αδιάφοροι μεν οι γηπεδούχοι, όμως παραδοσιακά κερδίζουν πάντα τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Για το γόητρο και μόνο η επιστροφή στις επιτυχίες, είναι άμεση ανάγκη. Ευελπιστούμε πως θα γίνει αύριο! Οι Λονδρέζοι θεωρώ πως θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα πουν αντίο το καλοκαίρι, άρα κρατάμε τον άσο (1,75). 

Τέλος, δύο οβεράκια! Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Μπέρι – Φλίτγουντ και Μπλάκπουλ – Χάρτλπουλ. Όσον αφορά το πρώτο, αμφότερες φέρνουν συχνά ΟΒΕΡ από την αρχή της χρονιάς. (4/6) συμπλήρωσε η Μπέρι και η Φλίτγουντ σκοράρει συνέχεια εκτός έδρας. Προκαλεί το 2,25 (Bet365). Όποτε κοντράρονται μεταξύ τους Μπλάκπουλ και Χάρτλπουλ, παρουσιάζουν γκολ-θέαμα. Το ΟΒΕΡ 2,5/3,5 επαληθεύονται πάντα! Εντός οι γηπεδούχοι τρέχουν σερί 5/7 οβερ. Ενώ η Χάρτλπουλ 6/7 μακριά από το "The Northern Gas & Power Stadium". (1,85). 

 

ΔΥΑΔΑ LEAGUE 1

1411.  ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΜΠΟΛΤΟΝ  (2)  2,05

1407.  ΜΠΕΡΙ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ  (ΟΒΕΡ 2,5)  2,25

 

ΔΥΑΔΑ LEAGUE 2

1314.  ΚΡΟΟΥΛΙ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ  (1)  1,75

1317.  ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,85

 

Καλή Επιτυχία!!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ