Έδρα το “Έλαντ Ρόουντ”

Καλημέρα! Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι ξανά στο προσκήνιο. Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, μετά την διακοπή. Η Αγγλία για πολλοστή φορά, έχει την τιμητική της. Όσον αφορά την Τσάμπιονσιπ, η Λίντς οφείλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Συμπλήρωσε μία νίκη στα τέσσερα τελευταία. Σταθερά στην πρώτη εξάδα, ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Αήττητη στο "Έλαντ Ρόουντ", με απολογισμό έως τώρα (3-2-0).  Μοναδικό ερωτηματικό, η αστάθεια που δείχνει στα μετόπισθεν. Η Ρέντινγκ ποιοτικά υστερεί. Μετρά 4/4 γκολ/γκολ. Ο κόσμος αντιδρά και αρχίζει να καταλαβαίνει τι γίνεται. ΑΣΟΣ στο 1,80 και προχωράμε….

Στην Β' κατηγορία, η δεύτερη ομάδα του Νότιγχαμ, Νότς Κάουντι, υποδέχεται την Μπαρνέτ. Ακόμη έναν άσο προσθέτουμε στις επιλογές μας. Χωρίς εφτά ποδοσφαιριστές, ταξιδεύουν οι φιλοξενούμενοι. Ανάμεσά τους και ο πρώτος σκόρερ. Οι γηπεδούχοι πάνε για άνοδο. Επιδιώκουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Βοηθάει επίσης η προϊστορία. "Απόρθητο" κάστρο το "Μίντοου Λέιν" (4-2-0).

Περνάμε στην Σκωτία, εκεί όπου η Φόλκερκ, άλλαξε προπονητή. Είναι δικαίως το φαβορί, κόντρα στην Ίνβερνες. Μία Ίνβερνες, η οποία κέρδισε ένα παιχνίδι στα εφτά πιο πρόσφατα. Κακό το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου. Ο άσος κατρακύλησε από χθες. Να πω την αλήθεια, οι μικρές Σκωτίες, μας δυσκολεύουν. Στην παρούσα φάση όμως, βλέπω καθαρή νίκη της Φόλκερκ. 

Τέλος, ένα πιθανό ΟΒΕΡ 2,5. Γουίκομ – Έξετερ η αναμέτρηση. 6/6 Εντός η Γουίκομ και 5/5 συνεχόμενα οβερ/γκολ. Περισσότερο σκοράρει εκτός η Έξετερ. Πρωταθλητισμό κάνουν αμφότερες. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο. Περιμένουμε θέαμα, που σημαίνει πολλά τέρματα (1,70 η ελληνική εταιρεία)

 

ΔΥΑΔΑ

1400.  ΛΙΝΤΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ  (1)  1,80

1416.  ΦΟΛΚΕΡΚ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ  (1)  1,91

 

ΔΥΑΔΑ

1392.  ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ  (1)  1,82

1394.  ΓΟΥΙΚΟΜ – ΕΞΕΤΕΡ  (ΟΒΕΡ 2,5)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ