Έδρα και παράδοση ο Πλατανιάς!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Ένα άντερ δώσαμε χθες τη Μονακό και πήγε…άκλαυτο. Αντίθετα η Χάβρη συνέχισε το σερί της. Απόψε η μέρα είναι γεμάτη σημεία. Βέβαια επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, παρασυρόμαστε και συνάμα "ανοιγόμαστε". Μελετώντας, κατέληξα στις Μπάρι, Βόλφσμπουργκ, ΜΚ Ντόνς(ΟΒΕΡ), Μπρέντφορντ, Πλατανιάς, Λίλ και Γρανάδα. Επειδή είμουν μπερδεμένος στο ποια/ποιες θα αφήσω έξω, αποφάσισα να τις συμπεριλάβω όλες….

Πρώτη στάση μας η Αγγλία. Στην Τσάμπιονσιπ η Μπρέντφορντ υποδέχεται στο Λονδίνο την Μπάρνσλεϊ. Αήττητοι οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Μπάρνσλεϊ ομάδα του όσα φάμε και όσα βάλουμε. Αλλοπρόσαλλη γενικώς, χωρίς σταθερότητα. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες απώλειες και έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Αυτή την στιγμή ο άσος βρίσκεται στο 1,85! Αν λάβουμε υπόψιν τα πονταρίσματα, σίγουρα θα κατεβεί αισθητά…Στην Α' κατηγορία η ΜΚ Ντόνς αντιμετωπίζει την Σάουθεντ. Ο ένας δεν έχει κερδίσει ακόμη στο Λονδίνο(χειρότερη ,εντός, άμυνα 13 γκολ παθητικό). Ο άλλος διαθέτει την δεύτερη χειρότερη εκτός έδρας (άμυνα) στο πρωτάθλημα(15 γκολ παθητικό). Οπότε που καταλήγουμε! Μα φυσικά στα πολλά γκολ…(1,70)

Μεσοβδόμαδα, υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Β' Ιταλίας. Η Μπάρι ξεκίνησε φέτος με άλλες βλέψεις. Στόχευε ψηλά, μέχρι να έρθουν αυτές οι απογοητευτικές εμφανίσεις. Η Τράπανι μόνη τελευταία στην βαθμολογία μαζεύοντας έξι ολόκληρους βαθμούς. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάποιος από τους δύο προπονητές θα..φάει το κεφάλι του. Ακολουθεί για την γηπεδούχο δύσκολη έξοδος στη Νοβάρα. Επομένως, κρίνεται επιτακτική η νίκη και αλλάζει συνάμα η ψυχολογία..(1,75). 

Στην Γερμανία η Βόλφσμπουργκ έδιωξε τον προπονητή της και την ομάδα θα κοουτσάρει ο υπηρεσιακός προπονητής Ίσμαελ Συνήθως όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ανεβαίνει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο. Η Ντάρμσταντ είναι στα μέτρα τους. Αρκεί φυσικά να το δείξουν στο γήπεδο. Πέρυσι είδαμε διπλό. Γιατί να μην συνεχιστεί κάτι αντίστοιχο και τώρα! (1,70)

Ο Πλατανιάς είναι το σημείο που ξεχωρίζει. Το ότι κέρδισε η Ξάνθη τον Παναθηναϊκό δεν μου λέει κάτι. Ένα μόλις τέρμα είχε πετύχει στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια. Θα λείψει ξανά ο πολύτιμος φορ Σολτάνι. Οι Κρητικοί έχουν "απόρθητο κάστρο¨τα Περιβόλια. Μετρούν 4/4 επιτυχίες, απέναντι στους Ακρίτες. Τσάμπα ήττα την περασμένη βδομάδα στην Τρίπολη. Στοίχησε η αποβολή του Στάθη. Ο άσος στο 1,80 αποτελεί ευκαιρία. Δημιουργούν φάσεις, κάποια στιγμή θα δικαιωθούν. Ας γίνει απόψε….

Η Λίλ έφτασε στο σημείο να βρίσκεται στην ζώνη. Όλα πάνε ανάποδα για την ομάδα του Αντονετί. Μία νίκη και πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα. Χρειάζεται άμεσα επανεκίνηση. Όσον αφορά την Μπαστιά θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Εκτός έδρας δεν αποτελεί φόβητρο. Δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα με Νάντ και Ανζέ. Δυνατή επιλογή ο άσος(1,60). Κλείνοντας, η Γρανάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες βασικών στελεχών (άμυνα) που θα έχει η Χιχόν. Εκτός, είναι για τα..πανηγύρια(0-1-3). Προϊστορία(3/3), δίψα για πρώτη νίκη και μομέντουμ, δείχνουν άσο (2,10). 

 

ΔΥΑΔΑ

1503.  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΞΑΝΘΗ  (1)  1,80

1529.  ΛΙΛ – ΜΠΑΣΤΙΑ  (1)  1,60

 

ΔΥΑΔΑ

1411.  ΜΠΑΡΙ – ΤΡΑΠΑΝΙ  (1)  1,75

1540.  ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ  (1)  2,10

 

ΤΡΙΑΔΑ

1421.  ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ  (2)  1,70

1457.  ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ  (1)  1,85

1426.  ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ  (ΟΒΕΡ)  1,70

 

Καλή Επιτυχία!!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ