Άσος η Κόλτσεστερ

Καλησπέρα! Σταθήκαμε άτυχοι χθες, όσον αφορά την Βοσνία. Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω το παιχνίδι, οι Βέλγοι ήταν ανώτεροι και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Βόσνιους, οι οποίοι έκαναν φάσεις με το..σταγονόμετρο. Στα σημερινά, πρώτη επιλογή έχω τον άσο της Κόλτσεστερ. Τέσσερις αγωνιστικές πλέον, δίχως νίκη. Υπάρχει εμφανή βελτίωση. Απέναντι στην Νιούπορτ, της δίνω προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι εκ νέου θα έχουν υπηρεσιακό στον πάγκο. Χωρίς τρίποντο, για παραπάνω από μήνα. Αμφότερες δεν είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο η γηπεδούχος είναι ένα κλίκ παραπάνω αυτή την στιγμή. ΑΣΟΣ (1,77)!!! Στο διαδίκτυο φτάνει στο 1,95 με 2.00….

Περνάμε Β' Ιταλίας, εκεί όπου διεξάγονται δύο αναμετρήσεις. Προσωπικά ασχολήθηκα με τη Νοβάρα. Ενώ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, συμπλήρωσε τέσσερις σερί απώλειες βαθμών. Υπάρχει άγχος, καθώς φέτος, άλλοι ήταν οι στόχοι. Δεν σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα. Πετυχαίνει την Άσκολι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, στα δύο δεν βρήκε καν δίχτυα. Μας βοηθάει και η παράδοση. Επομένως ο άσος αποτελεί πρόταση!

Πιθανόν να σκοράρουν Μπλάκπουλ και Κέμπριτζ. Σημαντικότερος παράγοντας η προϊστορία. Μέχρι στιγμής, όποτε έχουν παίξει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, εμφανίστηκε το g/g και στα 4/5 το οβερ. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας δεν πείθουν αμυντικά. Η Μπλάκπουλ σκόραρε 11 φορές στα έξι τελευταία, ανεξαρτήτου έδρας. Αρχίζουμε από το 1-1 και ας κερδίσει ο πιο τυχερός!!

Τέλος, μόνο το ΟΒΕΡ μπορεί να επαληθευτεί στο παιχνίδι της Μπάροου με την Μεϊντστόουν. Δείτε τα στατιστικά των ομάδων τον τελευταίο καιρό. Και οι δύο διανύουν περίοδο φόρμας. Εννέα αγωνιστικές αήττητη η Μπάροου. Είναι προτιμότερο τα πολλά τέρματα από τον χαμηλό άσο! (1,65).Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις επιτυχίες μακριά από το γήπεδό τους. Ήθελα λίγο πιο ισορροπημένο το σετ αποδόσεων. 

 

ΔΥΑΔΑ

1415.  ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ  (1)  1,77

1510.  ΝΟΒΑΡΑ – ΑΣΚΟΛΙ  (1)  1,60

 

ΔΥΑΔΑ

1414.  ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ  (G/G)  1,68

1399.  ΜΠΑΡΟΟΥ – ΜΕΪΝΤΣΤΟΟΥΝ  (ΟΒΕΡ)  1,65

 

Καλή επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ