“Άσος” η Άλμπιον Ρόβερς

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Χθες μας χάλασε την τετράδα το g/g της Αμιάν. Να πω την αλήθεια, στο μυαλό μου είχα να κοντράρω τον άσο, αλλά από την στιγμή που έδωσα βάση στα ειδικά στοιχήματα, μου έκατσε το αμφίσκορο.  

Πρώτη επιλογή για απόψε είναι ο άσος της Άλμπιον Ρόβερς! Αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας και φιλοξενεί την Κουίνς Πάρκ. Καλή ψυχολογία, μετά το διπλό στην έδρα της Ερντριόνιανς. Η παράδοση επίσης είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενες νίκες, ανεξαρτήτου έδρας. Η Κουίνς Πάρκ κατεβάζει ενδεκάδα ανάγκης, καθώς αρκετά βασικά της στελέχη θα απουσιάσουν. Σε πτώση ο άσος…(1,90).

Περνάμε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Η Μπέρμιγχαμ παραμένει αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές (τρεις νίκες – τρεις ισοπαλίες). Την προηγούμενη βδομάδα τα βρήκε "σκούρα" στο Πρέστον, ωστόσο βρήκε λύσεις και κατάφερε να πάρει τον βαθμό. Όσον αφορά την Μπλάκμπερν, δεν πείθει ακόμη. Νέα ήττα, αυτή την φορά από την Σέφιλντ Γουέν. Πολύ αδύναμη στο επιθετικό κομμάτι, δυσκολεύεται στην δημιουργία φάσεων. Φέτος, η γηπεδούχος έθεσε στόχο την εξάδα, επομένως τέτοια ευκαιρία, σαν την σημερινή, δεν πρέπει να την αφήσει χαμένη…ΑΣΟΣ και έδω!! (1,85)

Δύο ΟΒΕΡ 2,5 για το τέλος! Ντάρμσταντ – Βέρντερ Βρέμης και Γκεϊτσχεντ – Τορκί οι αναμετρήσεις. (5/5) ΟΒΕΡ μετρά η ομάδα της Βρέμης. Προέρχεται από σπουδαία νικη επί της Βόλφσμπουργκ. Ανεβασμένο ηθικό, ικανή να επικρατήσει και της Ντάρμσταντ, η οποία αμυντικά παραπαίει (1,60). Όποτε κοντράρονται μεταξύ τους Γκεϊτσχεντ και Τορκί, τα πολλά γκολ επιβεβαιώνονται πάντα! Οι γηπεδούχοι αυτή την στιγμή έχουν την δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση (11 τέρματα), άσχετα αν δεν σκόραραν στα τρία πιο πρόσφατα. Η Τορκί αντίστοιχα, εκτός, προβληματίζει στα μετόπισθεν (τρίτη χειρότερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό). Πρώτα ΟΒΕΡ και μετά άσος….(1,75). 

 

ΔΥΑΔΑ

650.  ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ  (1)  1,90

635.  ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ  (1)  1,85

 

ΔΥΑΔΑ

593.  ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ  (ΟΒΕΡ)  1,60

603.  ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΤΟΡΚΙ  (ΟΒΕΡ)  1,75

 

Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ