ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Μια και σήμερα έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον περιορίζεται στο ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Βέροια στη Φούτμπουλ Λιγκ.

 Απόψε ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο και η ΑΕΚ την οριστική της συμμετοχή στα play off. Η μεγάλη μάχη όμως επαναλαμβάνω ότι γίνεται για τη σωτηρία.

Ο Λεβαδειακός, η Λάρισα, ο Ηρακλής και… λίγο ο Αστέρας παλεύουν για την παραμονή. Ο Αστέρας παίζει με την απογοητευμένη Βέροια και λογικά θα πάρει τη νίκη προκειμένου να ξεμπερδεύει μια και καλή.

Ο Ηρακλής ο οποίος αναγεννήθηκε το τελευταίο διάστημα, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα βρίσκεται πολύ κοντά στη σωτηρία του καθώς σήμερα φιλοξενεί τον αδιάφορη Παναιτωλικό. Την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα που λογικά και αυτός θα είναι αδιάφορος βαθμολογικά. Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2016 και δεν νομίζω ότι οι παίκτες του είναι πρόθυμοι να πάνε στην Θεσσαλονίκη για να… κλείσουν το σπίτι του Ηρακλή.

Η Λάρισα παίζει με την Ξάνθη, και θα πρέπει και αυτή οπωσδήποτε να κερδίσει διότι την τελευταία αγωνιστική παίζει στην λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Με την Ξάνθη βέβαια δεν έχει καλές σχέσεις και γι΄αυτό δεν περιμένω από τους Θρακιώτες να χαριστούν. Έτσι και αλλιώς η Ξάνθη δεν είναι τελείως αδιάφορη διότι διατηρεί κάποιες λιγοστές ελπίδες για είσοδο στα play off. Καλύτερα ας το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι λοιπόν.

Ο Λεβαδειακός με την ΑΕΚ κάποτε (θα το θυμάστε οι παλιότεροι) είχαν πολύ καλές σχέσεις. Για τους βοιωτούς το σημερινό παιχνίδι είναι τελικός διότι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από Ηρακλή και Λάρισα. Την τελευταία αγωνιστική έχουν δύσκολο ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Η ΑΕΚ είναι στην πέμπτη θέση απέχοντας τέσσερις βαθμούς από την Ξάνθη. Εδώ λοιπόν πιστεύω ότι η εξέλιξη του αγώνα θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την εξέλιξη της αναμέτρησης της Λάρισας με την Ξάνθη. Αν δηλαδή η ομάδα της Θράκης χάνει, τότε η ΑΕΚ παραμένει εντός play off ακόμα και με ήττα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να πάρει ακόμα και τη νίκη αν ευνοήσουν οι συνθήκες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι οι παίκτες της ΑΕΚ σκέφτονται από τώρα τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Τις ίδιες… σκέψεις έχουν και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ που σε λίγες μέρες θα συναντηθούν και αυτοί για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Επειδή έχουν ήδη περάσει στα play off, δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν κάποιοι παίκτες από τους προπονητές τους. Έτσι και αλλιώς όμως δεν έχουν καμία απολύτως αξία οι αποδόσεις τους. Εξάλλου τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Ατρόμητος είναι καλές και επικίνδυνες ομάδες. Το ενδεχόμενο γκέλας δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ούτε για τον ΠΑΟ, αλλά ούτε και για τον ΠΑΟΚ.

Το Κέρκυρα – Πανιώνιος τέλος, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεν μας απασχολεί στοιχηματικά.

Με λίγα λόγια, υπάρχουν τρία φαβορί που λογικά θα κερδίσουν αλλά που συνοδεύονται από πολύ χαμηλές αποδόσεις. Πρόκειται για τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα και τον Ηρακλή. Υπάρχουν τρία ακόμα φαβορί που μπορεί όμως να δυσκολευτούν πάρα πολύ να φτάσουν στη νίκη και καλό θα ήταν να τα αποφύγουμε. Πρόκειται για τη Λάρισα, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν μείναμε μόνο με τον Λεβαδειακό που όπως λέγαμε νωρίτερα μπορεί να κάνει την έκπληξη και να κερδίσει την ΑΕΚ αν την ίδια ώρα χάνει η Ξάνθη στη Θεσσαλία. Δυστυχώς το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι περιορισμένο και ίσως είναι προτιμότερο να αναμένουμε την ώρα της διεξαγωγής των παιχνιδιών για ένα καλό live bet.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ