ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Σήμερα που διεξάγεται το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, είναι βέβαιο ότι ξυπνούν σε όλους μας μνήμες από το παρελθόν και από κάποια σπουδαία ματς που έμειναν στην ιστορία. Αναφέρομαι σε παιχνίδια που τα αποτελέσματά τους πολλές φορές έκριναν ακόμα και τον τίτλο. Σήμερα βέβαια δεν ισχύει αυτό, αφού ο Ολυμπιακός έχει απομακρυνθεί πολλούς βαθμούς από τις ομάδες που τον καταδιώκουν.

Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν οι ερυθρόλευκοι δεν νομίζω ότι ασχολούνται – απασχολούνται με το αποψινό ντέρμπι. Την ερχόμενη Πέμπτη δίνουν το ματς της χρονιάς στην Τουρκία απέναντι σε μια Οσμάνλισπορ που από ότι μας έδειξε στο Φάληρο, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.

Η ΑΕΚ αντιθέτως, έχει αφοσιωθεί πλήρως στο αποψινό ματς και οι παίκτες της θα αγωνιστούν με πάθος για τη νίκη και επειδή χρειάζονται τους βαθμούς αλλά και για λόγους γοήτρου. Από τη στιγμή που τους ανέλαβε ο Χιμένεθ, έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ αγωνιστικά και γι΄αυτό το λόγο θα ρισκάρω στην νίκη τους. Ας μην ξεχνάμε ότι και πέρσι είχαν κερδίσει τον Ολυμπιακό με 1-0.

Από τα άλλα παιχνίδια της ημέρας δεν βγαίνει κάτι. Σίγουρα πάντως είναι πάρα πολύ χαμηλό το 1.30 του Πανιωνίου. Πολύ μικρή απόδοση για να κοντράρεις μια ομάδα που προσπαθεί να μαζέψει βαθμούς για να μείνει στην κατηγορία. Ο Ηρακλής παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα και εδώ και έξι αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πολύ καλός ο φετινός Πανιώνιος, αλλά δεν νομίζω ότι του ταιριάζουν αυτές οι αποδόσεις.

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ