ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του αυτό που φωνάζουμε από την αρχή της σεζόν. Ότι η ομάδα δηλαδή, είναι τελείως απροπόνητη και ότι ήταν ελλιπέστατη η προετοιμασία του καλοκαιριού. Η κακή πορεία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη φέρνει άμεσες αλλαγές, αφού από ότι έμαθα έχει ήδη σημειώσει επτά ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να φύγουν άμεσα!

Ο Ουζουνίδης είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος προπονητής, τον οποίο αν αφήσουν στην ησυχία του, θα μπορέσει να επιτελέσει έργο σημαντικό. Χρειάζεται όμως πολύ χρόνο, διότι η ομάδα θέλει πολλές και ουσιαστικές αλλαγές. Δυστυχώς όμως όπως σε όλες τις ομάδες, έτσι και εδώ, δεν υπάρχει υπομονή από τους φιλάθλους. Την Κυριακή παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Η ομάδα του Περιστερίου έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή της και αν είχε και τον κόσμο με το μέρος της θα ήταν το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Τώρα κλίνω περισσότερο προς την ισοπαλία και στο under (ο Ατρόμητος έχει 4 στα 4 under στο Περιστέρι).

Πολύ χαμηλή είναι η απόδοση του άσσου του Πανιωνίου, καθώς η Κασσιόπη έχει πολύ σφιχτή και αποδοτική άμυνα (έργο εκγύμνασης και αυτό). Όταν δεν χάνεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, γιατί να χάσεις από τον Πανιώνιο που σκοράρει δύσκολα; Για μένα και αυτό το παιχνίδι ξεκινά από Χ και under. Όπως και το προηγούμενο δηλαδή, του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μεγάλο πρόκριση μετά το 2-0 επί της Λίμπερετς και επειδή έχει μείνει πάρα πολύ πίσω στη βαθμολογία, θα πρέπει με κάθε τρόπο να κερδίσει σήμερα τον Πλατανιά. Η Κριτική ομάδα στηρίζεται στην άμυνα, διότι επιθετικά έχει μεγάλο πρόβλημα. Γκολ μέσα στην Τούμπα δεν πιστεύω ότι θα πετύχει και για να μην ξεχνιόμαστε, δεν έχει βάλει ούτε ένα στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει εκεί από το 2012 που ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τέσσερις νίκες που ήταν όλες under χωρίς να δεχθεί γκολ. Το ίδιο βλέπω και σήμερα. Νίκη όπως 2-0 π.χ.

Ο Ηρακλής έρχεται από μεγάλη επιτυχία καθώς κέρδισε τον ΠΑΣ που ήταν φορμαρισμένος. Αυτή η νίκη ανέβασε την ψυχολογία μιας ομάδας που είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Παναιτωλικός έχει καλή επιθετική λειτουργία και θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, όπως το κάνει όλες τις αγωνιστικές τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν αποκλείεται να σκοράρει και ο Ηρακλής, αλλά κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος θα χάσει. Βλέπω νίκη του Παναιτωλικού δηλαδή, με σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες.

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ