ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Η μεγάλη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος λογικά ευνοεί τις ομάδες που δεν ήταν σε καλή κατάσταση και αποδιοργανώνει αυτές που τα πήγαιναν καλά.

Ο Λεβαδειακός ας πούμε, πληρώνει πολύ λίγο κόντρα σε έναν Ηρακλή που έχει νέο προπονητή. Εγώ θα προτιμήσω την ισοπαλία διότι πιστεύω ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να πάρει τον πόντο στη Λιβαδειά.

Η Ξάνθη για μία ακόμη χρονιά εξελίσσεται σε ομάδα των under. Η άμυνά της είναι πολύ καλή, αλλά στην επίθεση δεν έχει την ίδια αποτελεσματικότητα. Στο ματς με τον Παναιτωλικό λογικά θα μπουν λιγότερα από τρία γκολ.

Ο Ολυμπιακός λόγω της κούρασης από το ευρωπαϊκό παιχνίδι, ίσως να μην τα δώσει όλα στο σημερινό ματς με την Κασσιόπη. Έτσι και αλλιώς επειδή το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει πολύ καλά, οι παίκτες του δεν έχουν ανάγκη από… ξέσπασμα. Νομίζω λοιπόν ότι το under 3.5 γκολ του 1.70 είναι το πιο ενδεδειγμένο σε αυτή την περίπτωση.

Το σπουδαιότερο ματς της βραδιάς διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ. Όλοι μας έχουμε δει ότι ο Παναθηναϊκός νοσεί και ότι τα προβλήματά του αυτή τη στιγμή δείχνου άλυτα. Διαβάζω ότι αυτό ίσως να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Στραματσόνι στον πάγκο. Σίγουρα μια αλλαγή προπονητή θα έκανε καλό αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Tα καλά αποτελέσματα όμως δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν για πολύ καιρό διότι εκτός από προπονητή ο ΠΑΟ χρειάζεται και παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Είχαμε πει εδώ και καιρό ότι ένα ακόμα πρόβλημα του ΠΑΟ έχει να κάνει με την εκγύμναση της ομάδας. Οι παίκτες δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση και το χειρότερο είναι ότι τραυματίζονται εύκολα. Σε συνδυασμό με την χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται, δεν νομίζω ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος εδώ και πολλά χρόνια… αντιπαθεί τον Παναθηναϊκό, διότι οι οπαδοί τους πιστεύουν ότι ήταν ο βασικός υπαίτιος που κάποτε είχε πέσει κατηγορία.

Θα υπάρξει φανατισμός και βλέπω 1 – Χ.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ