ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΑ… ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Χθες είδαμε απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς πολύ σπάνια στο παρελθόν βλέπαμε τόσο μεγάλο εύρος σε νίκες. Η Ξάνθη έβαλε τέσσερα γκολ μέσα στη Βέροια. Στα προηγούμενα πέντε εντός έδρας παιχνίδια της, η Βέροια είχε δεχθεί τέσσερα γκολ.

Ο Πλατανιάς έβαλε τρία γκολ στον Ατρόμητο. Στα προηγούμενα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδα των Χανίων, είχε σημειώσει τέσσερα γκολ. Στα τελευταία επτά μόλις δύο…

Ο ΠΑΟΚ έβαλε πέντε γκολ μέσα στην Κέρκυρα! Στις προηγούμενες πέντε εξορμήσεις του είχε πετύχει όλα και όλα τρία γκολ. Η δε Κασσιόπη είχε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με τρία γκολ παθητικό σε έξι παιχνίδια! Επαναλαμβάνω ότι αυτά είναι… πρωτόγνωρα πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σήμερα δεν νομίζω πάντως ότι θα υπάρξει η ίδια συνέχεια. Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον Ηρακλή και το παιχνίδι είναι δύσκολο. Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει πέντε ήττες σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια και το πολύ πολύ να πάει μέχρι το Χ. Όλοι στον Ηρακλή γνωρίζουν πως αν χάσουν το σημερινό παιχνίδι τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μαζέψουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να παραμείνουν στην κατηγορία, όσο νωρίς και αν είναι ακόμα.

Στα παιχνίδια του Λεβαδειακού τα γκολ συνήθως μπαίνουν στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία τρία ματς για παράδειγμα, τα 10 από τα 11 γκολ που σημειώθηκαν, ήταν στο 2ο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος που επειδή ξέρει να αμύνεται καλά, δεν δέχεται εύκολα γκολ, λογικά θα κρατήσει το μηδέν στο ημίχρονο. Η μεταξύ τους παράδοση έχει πάρα πολλά under και δεν βλέπω να σπάει.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα με τον Παναιτωλικό και θα πάει στην διακοπή με άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι του. Οι πρωταθλητές δεν χάνουν βαθμό μέσα στο «Καραϊσκάκης» και λογικά θα κερδίσουν εύκολα από ημίχρονο.

Για το τέλος άφησα τον Παναθηναϊκό. Σας το είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι ο Ουζουνίδης είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής που αν τον αφήσουν να δουλέψει θα παράξει έργο. Από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, ήρθαν και τα αποτελέσματα και οι καλύτερες εμφανίσεις. Προκρίθηκε στο κύπελλο με… περιπετειώδη τρόπο, και τώρα δεν θέλει να απομακρυνθεί και άλλο από τον Ολυμπιακό. Η Λάρισα είναι πολύ μέτρια φέτος και από ότι μαθαίνω υπάρχει γκρίνια σε όλα τα επίπεδα. Εντός και εκτός…

Νομίζω ότι οι πράσινοι θα μπορέσουν να φύγουν νικητές από τη Θεσσαλία. Επειδή πάντως βλέπω τους παίκτες της Λάρισας να έχουν έντονη νευρικότητα δεν αποκλείω κάποια στιγμή να μείνουν και με παίκτη λιγότερο. Σημειώστε το αυτό και θα το δούμε στον αγωνιστικό χώρο.

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ