ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ…

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Σήμερα στις 19.30 είναι η ώρα των αιωνίων. Ολυμπιακός VS Παναθηναϊκός στο γήπεδο Καραϊσκάκης και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε αυτό το παιχνίδι. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει, θα απομακρυνθεί επτά βαθμούς από τον ΠΑΟ, ενώ ήδη έχει εξασφαλίσει και μια σημαντική διαφορά από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Θα γίνει δηλαδή και πάλι το πολύ μεγάλο φαβορί για μια ακόμα κατάκτηση τίτλου.

Εδώ και ένα μήνα περίπου βλέπουμε έναν πολύ καλύτερο Ολυμπιακό και έναν χειρότερο Παναθηναϊκό συγκριτικά με αυτούς που παρακολουθούσαμε από την έναρξη της σεζόν και για λίγες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός πλέον επέστρεψε στις «καθαρές» νίκες όπου δεν δέχεται γκολ, ενώ ο ΠΑΟ από τη μια δυσκολεύεται να σημειώσει γκολ και από την άλλη σπανίως κρατά απαραβίαστη την εστία του. Αυτό οφείλεται και στο ότι τόσο ο Στιλ, όσο και οι αμυντικοί του περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Επίσης είναι εμφανές ότι η ομάδα δεν έχει την ίδια φρεσκάδα και την ίδια φυσική κατάσταση των πρώτων αγωνιστικών. Όλοι στα ποδοσφαιρικά στέκια εξάλλου συζητάμε για την έλλειψη καλής εκγύμνασης των παικτών του ΠΑΟ εδώ και καιρό.

Σήμερα θα επιστρέψουν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται. Αν μάλιστα δεν αγωνιστεί και ο Μπεργκ, τότε τα πράγματα θα γίνουν αφάνταστα πιο δύσκολα για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών, οι παίκτες του είναι σε καλή φυσική, αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και λογικά θα φτάσουν στη νίκη που όπως λέγαμε θα τους δώσει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για τη συνέχεια.

Το άλλο ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στη νέα Σμύρνη. Πανιώνιος VS ΠΑΟΚ σε ένα ματς που αν οι φιλοξενούμενοι ηττηθούν, θα αρχίσουν και πάλι να βγαίνουν πολλά από τα γνωστά προβλήματα. Ούτε ο Πανιώνιος αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε και στην Ευρώπη, ενώ πρόσφατα έχασε και πολλούς βαθμούς από εκεί που δεν το περίμενε. Γενικότερα όταν κατεβαίνει στην Αθήνα δεν συνηθίζει να παίρνει διπλά απέναντι σε καμία αθηναϊκή ομάδα.

Έτσι όπως τον είδα στο ματς με τη Καραμπάγκ, αλλά και με δεδομένο ότι ο Πανιώνιος δεν βάζει γκολ εύκολα, το βλέπω να πηγαίνει προς την ισοπαλία το παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν οι δύο προτάσεις για σήμερα είναι ο άσσος του Ολυμπιακού και το Χ στο Πανιώνιος – ΠΑΟΚ.

Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ