ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ… ΑΕΤΩΝ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Σήμερα διεξάγεται στην Αθήνα το ντέρμπι των δικεφάλων. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παίζουν καλή μπάλα τις τελευταίες εβδομάδες και έχουν πετύχει μερικές πολύ σημαντικές νίκες. Με μικρή διαφορά χρονικής περιόδου, κατάφεραν μάλιστα να κινήσουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Στόχος τους βέβαια δεν είναι ο τίτλος, αλλά η είσοδος στην τετράδα των play off. Η ΑΕΚ παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμα στο γήπεδό της. Έχει μάλιστα και την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε 12 παιχνίδια.

Η ομάδα που έχει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα όμως είναι ο ΠΑΟΚ με 6 γκολ σε 12 αγωνιστικές. Τι βλέπουμε λοιπόν εδώ; Θα βρεθούν αντίπαλοι η καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με την καλύτερη εντός έδρας άμυνα. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει πέρσι η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Γενικότερα σχεδόν όλες τους οι αναμετρήσεις τελειώνουν στο under και το no goal. Δεν νομίζω ότι σήμερα υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να αλλάξει αυτό το καθεστώς. Under και no – goal είναι πολύ πιθανό να ξαναεμφανιστούν, ενώ για μένα είναι πολύ πιθανή και η ισοπαλία, διότι καμία από τις δύο δεν χάνει εδώ και πολύ καιρό.

Ο Ολυμπιακός παίζει με τον Ατρόμητο και νομίζω ότι το under του 2.15 είναι η καλύτερη επιλογή. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν σημειώσει ούτε ένα γκολ τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και γενικότερα έχουν πάψει να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Η ψυχολογία τους είναι πεσμένη και θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι έχουν στο νου τους τη ρεβάνς της Πόλης με τη Μπεσίκτας. Ο Ατρόμητος από την άλλη, έχει βελτιωθεί πολύ αμυντικά με τον Σα Πίντο στον πάγκο του και αυτό φαίνεται από το ότι έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ στα τέσσερα παιχνίδια από τότε που ανέλαβε.

Ο Πλατανιάς πιθανό να κερδίσει τη Βέροια, αλλά η απόδοση είναι πολύ χαμηλή. No – bet εδώ.

Στο Κέρκυρα Ξάνθη τέλος, πιστεύω ότι οι δύο ομάδες θα είναι ικανοποιημένες με τον ένα βαθμό, αφού οι νησιώτες θα εδραιώσουν τη θέση τους στην κατηγορία και οι θρακιώτες θα παραμείνουν μέσα στο play off. Έτσι και αλλιώς φέρνουν πάρα πολλές ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Μια από αυτές ήταν και στον πρώτο γύρο στην Ξάνθη…

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ