ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ… UNDER

Γεια σας. Πριν ξεκινήσουμε να σας πω ότι με ρώτησε ο Φώντας για το αν οι αδιάφορες ομάδες των play out θα χαριστούν σε αυτές που χρειάζονται τους βαθμούς για να σωθούν. Του απάντησα ότι αυτό σίγουρα θα συμβεί αλλά όχι τώρα. Το φαινόμενο αυτό θα το δούμε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Τώρα ακόμα είναι νωρίς για… δώρα και προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι το Χ μπορούν να πάρουν οι ομάδες που καίγονται στις έδρες των αντιπάλων τους. Καταλάβατε ότι εννοώ τη Λάρισα και τον OΦΗ. Εγώ πάντως το Απόλλων – Λάρισα ήδη το έχω παίξει Χ…

Στα ματς της Β εθνικής κατηγορίας τώρα, συνεχίζεται αυτό που σας έλεγα την προηγούμενη εβδομάδα με τα πάρα πολλά under. Αυτό θα πάει μέχρι τέλους, διότι αν εξαιρέσουμε τον Ιωνικό, όλοι οι υπόλοιποι έχουν μέτριους επιθετικούς και ακόμα μετριότερα χαφ.

Σήμερα οι δύο γηπεδούχοι αναμένεται να επικρατήσουν. Πρόκειται για τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή, που είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους. Η Παναχαϊκή πάντως, μπορεί να έρθει και Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, διότι ο Απόλλων Λάρισας πάντα κρατάει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα έχουμε και under εδώ αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 στα 7 εκτός και οι γηπεδούχοι 6 στα 7 εντός! Να προσθέσω επίσης ότι οι Πατρινοί άλλαξαν προπονητή για τέταρτη (!) φορά φέτος, αφού την ομάδα αναλαμβάνει ο Χρήστος Καραπίτσος (φωτο). Την ξέρει καλά διότι ήταν προπονητής των νέων (u19) της ομάδας.

Αύριο Διαγόρας, Λεβαδειακός και Ιωνικός πιστεύω ότι θα κερδίσουν. Στο ματς του Διαγόρα με τη Δόξα Δράμας έχουμε και under. Θυμίζω ότι οι Ροδίτες έχουν 14 στα 15 under!

Ο Ιωνικός με νέο προπονητή… τερματοφυλάκων τον Χιώτη, έχει πολύ καλό ρόστερ και εξαιρετικούς επιθετικούς. Γι΄αυτό πιστεύω ότι θα πάρουν το διπλό στην Ιεράπετρα.

Με τα Τρίκαλα συμφώνησε ο Σούλης Παπαδόπουλος που επιστρέφει. Επειδή όμως η ομάδα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, δεν πιστεύω ότι θα κόψει βαθμούς από τον αήττητο στην έδρα του Λεβαδειακό.

Τέλος, στο Χανιά – Ξάνθη δεν αποκλείεται να δούμε το Χ. Η Ξάνθη είναι λίγο καλύτερη, αλλά τα Χανιά έχουν την έδρα. Οπωσδήποτε under και εδώ πάντως, αφού τα Χανιά έχουν 14 στα 15 και η Ξάνθη 12 στα 15.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

20 Μαρτίου 2021       Εργοτέλης – ΑΕ Καραϊσκάκης 14:45

20 Μαρτίου 2021       Παναχαϊκή  –  Απόλλων Λάρισας      14:45

21 Μαρτίου 2021       Διαγόρας Ρόδου – Δόξα Δράμας       14:00

21 Μαρτίου 2021       ΠΑΕ Χανιά – ΑΟ Ξάνθη                   14:45

21 Μαρτίου 2021       ΟΦ Ιεράπετρας – Ιωνικός               14:45

21 Μαρτίου 2021       Λεβαδειακός – ΑΟ Τρίκαλα              14:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ