ΥΨΗΛΕΣ… ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Σίγουρα στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι των δικεφάλων που ξεκινά στις 19.30. Η ΑΕΚ έχει τρία μειονεκτήματα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Πρώτον θα πρέπει να διαχειριστεί την κούραση από το ματς της Πέμπτης με τη Μίλαν. Δεύτερον, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα απουσιών με σημαντικότερο αυτό του Μάνταλου. Τρίτον, θα έχει περισσότερο άγχος διότι είναι αυτή που «υποχρεούται» να νικήσει. Έχει όμως και δύο σημαντικά πλεονεκτήματα. Το ένα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ακόμα διπλό φέτος και το άλλο η καλή παράδοση βάσει της οποίας και δεν χάνει και δεν δέχεται γκολ μέσα στην έδρα της από τους Θεσσαλονικείς.

Συνήθως τέτοια παιχνίδια έχουν πολύ Χ μέσα και αυτό συμβαίνει επειδή η μία ομάδα φοβάται την άλλη. Την επόμενη αγωνιστική όμως, η ΑΕΚ έχει το πολύ δύσκολο ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Αν δηλαδή σήμερα περιοριστεί στο να μείνει ικανοποιημένη με το Χ, τότε κινδυνεύει σε δύο εβδομάδες (το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν έχει παιχνίδια λόγω του μπαράζ της εθνικής), να έχει βρεθεί κάτω από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή της ότι θα μπορέσει να βρει τρόπους να σπάσει την καλή άμυνα του ΠΑΟΚ. Απλά δεν πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί από πολύ νωρίς. Πιθανό λοιπόν το Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, αφού αν κοιτάξουμε τα αποτελέσματα της ΑΕΚ θα διαπιστώσουμε ότι τις τελευταίες έξι αγωνιστικές όλα τα γκολ που πέτυχε τα σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο…

Όπως σας έλεγα και χθες επειδή απουσίαζα καιρό δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω παιχνίδια των μικρότερων ομάδων της Σούπερ Λίγκα. Δεν έχω άποψη λοιπόν ούτε για το Κέρκυρα – Λάρισα, ούτε για το Απόλλων – ΠΑΣ.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά δεν το κοίταξα επειδή είμαι βέβαιος ότι η απόδοση θα είναι πάρα πολύ μικρή.

Καλή τύχη.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ