ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Γεια σας. Οι συνεχόμενες διπλές αγωνιστικές είχαν ως αποτέλεσμα να τελειώσει γρήγορα το πρωτάθλημα. Βλέπουμε δηλαδή ότι θέλουμε ακόμα μόνο τρεις αγωνιστικές πριν τα play off.

Ο Απόλλων Λάρισας έχει κάποιες ελπίδες για την εξάδα, αλλά αν θέλετε τη γνώμη μου, δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, διότι δεν έχει το στάτους για κάτι ανώτερο. Ο Λεβαδειακός είναι σαφώς πιο έμπειρος και θα πάει για το διπλό στη Λάρισα. Επίσης είναι σημαντικό για μένα το ότι έχει πετύχει σχεδόν 2.5 φορές περισσότερα γκολ από την ομάδα της Θεσσαλίας. (25-11).

Ο Ιωνικός (φωτο) είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος και νομίζω ότι δεν κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση. Διαθέτει πολύ μεγάλη επιθετική ικανότητα και γι΄αυτό το λόγο σήμερα για να ανεβάσουμε την απόδοση θα παίξουμε και το over. Κοντράρονται εξάλλου η καλύτερη επίθεση με τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα, αφού η Δόξα δέχεται πάνω από δύο γκολ ανά αναμέτρηση.

Στα αυριανά τώρα, η πτώση του Διαγόρα συνεχίζεται και έτσι δεν τον βλέπω να έχει τύχη μέσα στην Ξάνθη που δεν χάνει εδώ και 9 αγωνιστικές. Εδώ όμως θα παίξουμε και το under, διότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 8 στα 9 under εντός και εκτός αντίστοιχα!

Και τα ανεβασμένα Τρίκαλα πιστεύω ότι λογικά θα κερδίσουν τον ουραγό Καραϊσκάκη. Οι γηπεδούχοι τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει θετικά αποτελέσματα από ισχυρούς αντιπάλους και ο Καραϊσκάκης έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Φαβορί είναι και στο ντέρμπι της Κρήτης ο Εργοτέλης ο οποίος προσπαθεί να διατηρηθεί στην εξάδα. Η Ιεράπετρα έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία.

Τέλος, τα Χανιά είναι τα πιο φορμαρισμένα μετά τον Ιωνικό. Έχουν ένα ακόμα ατού σήμερα, καθώς ο προπονητής τους ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την Παναχαϊκή, αφού με αυτήν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν. Οι Πατρινοί συνεχίζουν τα πάνω – κάτω στην απόδοσή τους και έτσι θα ρισκάρω στο 2Χ.

Εννοείται πως για μια ακόμη φορά θα ποντάρουμε στο under των Χανίων που συμπλήρωσαν 18 στα 19 με 9 στα 9 μακριά από την έδρα τους!

Καλή τύχη να έχουμε.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

Όλα τα παιχνίδια της σουπερ λιγκ 2  υπάρχουν στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Για εγγραφή πατήστε εδώ.

 

 

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ
ΗΜ. ΑΓΩΝΕΣ ΩΡΑ
10/4 Απόλλων Λάρισας Λεβαδειακός 14.45
Ιωνικός Δόξα Δράμας 14.45
11/4 Τρίκαλα Καραϊσκάκης 14.45
Εργοτέλης Ιεράπετρα 14.45
Παναχαϊκή Χανιά 14.45
Ξάνθη Διαγόρας 14.45

 


(Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα της Β Εθνικής κατηγορίας. 

Όλα τα παιχνίδια τα καλύπτει τηλεοπτικά η ΕΡΤ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ