ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ…

Γεια σας. Πάμε να δούμε τα έξι ματς του Σαββατοκύριακου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2

ΞΑΝΘΗ – ΤΡΙΚΑΛΑ: Γύρω στο 1.60 δίνουν στον άσσο, αλλά σας θυμίζω ότι τα Τρίκαλα μέχρι τώρα έχασαν μόνο από τον πρώτο Λεβαδειακό. Η Ξάνθη δεν παίζει καλή μπάλα και όποτε κερδίζει το κάνει λόγω φανέλας. Έχει 5 στα 6 under, δεν βάζει πολλά γκολ και θα πάω στο under.

ΧΑΝΙΑ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Η Ιεράπετρα παραλίγο να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμό μέσα στη Λιβαδειά αλλά τελικά έχασε στις καθυστερήσεις. Βέβαια είχε κλειστεί όλη πίσω και στάθηκε τυχερή σε αρκετές περιπτώσεις. Σήμερα έχει το ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά και είδα πάλι πολύ χαμηλές αποδόσεις στον άσσο. Θα ξαναθυμίσω όμως ότι τα Χανιά έχουν μόνο μία νίκη σε 7 αγωνιστικές. Είναι και γειτονικό, άρα, αφήστε το. Δεν έχει λογική…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Η Δόξα αδικείται και αυτή από τις αποδόσεις, αφού ο Απόλλων δεν μας έχει δείξει τίποτα απολύτως. Πέντε ήττες έχει και μια νίκη με τον Καραϊσκάκη που δεν κερδίζει κανέναν. Σε αυτό το παιχνίδι άρα, τα πάντα είναι ανοιχτά και μπορούμε να κοντράρουμε το 1.60 του άσσου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τι άλλο από Χ και under εδώ; Ο Διαγόρας έχει 7 στα 7 under και πέντε στα έξι X. Ο Εργοτέλης έχει 5 στα 6 under και έρχεται από την ισοπαλία με τα Τρίκαλα.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Σίγουρα θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν δεν κερδίσει ο ανώτερος Ιωνικός που στοχεύει στην άνοδο. Είναι φορμαρισμένος και ο Καραϊσκάκης έρχεται από τρεις ήττες χωρίς να έχει βάλει ούτε ένα γκολ.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στο ντέρμπι της ημέρας θα προτιμήσω τους φιλοξενούμενους που όχι μόνο είναι αήττητοι, αλλά έχουν κάνει το 3 στα 3 μακριά από τη Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός φέτος έχει βάλει πλώρη για άνοδο και αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφές που συνεχίζει να κάνει. Μετά από τον Μπιανκόνι έκλεισε και ο Τζημόπουλος (φωτο) και πλέον η ομάδα είναι πλήρης. Και η Παναχαϊκή βέβαια είναι πολύ δυνατή, αλλά αν δεν παίξει ούτε τώρα ο Μπάτροβιτς, δεν πιστεύω ότι θα βάλει γκολ στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Καλή τύχη να έχουμε.

Υ.Γ. Στο κυριακάτικο ντέρμπι εγώ θα παίξω ξερό Χ. Ο Ολυμπιακός το μόνο που θέλει είναι να διατηρήσει το αήττητο και ο Παναθηναϊκός να μην χάσει από τον αιώνιο αντίπαλό τους. Για τους πρωταθλητές ακολουθεί το ματς με την Αϊντχόφεν και σίγουρα ο Μαρτίνς θα κατεβάσει λίγο τις ταχύτητες για να μην κουράσει τους παίκτες του.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ