ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Σήμερα διεξάγονται τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο Ατρόμητος παίζει με τον Παναθηναϊκό και αν ανατρέξουμε σε αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής, νομίζω ότι το λογικότερο είναι να πάμε προς την ισοπαλία. Οι περιστεριώτες έχουν τρία Χ σε πέντε ματς στην έδρα τους και ο ΠΑΟ δεν έχει ακόμα διπλό. Περιμένουμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Μπορούμε να προτιμήσουμε και το Χ του ημιχρόνου.

Τα Γιάννενα με την Ξάνθη εδώ και τρία χρόνια κάθε σεζόν φέρνουν ισοπαλία στην Ήπειρο! Φέτος ο ΠΑΣ έχει τρία Χ σε πέντε ματς στα Γιάννενα και είναι λογικό να πάμε σε ένα ακόμα Χ.

Ο Απόλλων τέλος, υποδέχεται τη Λαμία. Εδώ καθαρά διαισθητικά θα πάω προς τον άσσο. Ο Απόλλωνας παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό, διότι βελτιώθηκε με τον Βούλιτς. Ο Κροάτης είναι καλός προπονητής και ξέρει ότι η σωτηρία περνάει από παιχνίδια σαν το σημερινό. Την επόμενη αγωνιστική η αθηναϊκή ομάδα παίζει στο «Καραϊσκάκης» και αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες της να τα δώσουν όλα σήμερα για τη νίκη. Η Λαμία έχει βελτιωθεί στον αμυντικό τομέα αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα «σπάσει» μέσα σε μια αρκετά καλή έδρα.

Με ρίσκο λοιπόν κρατάω τον άσσο του Απόλλωνα και το Χ στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ