ΛΙΓΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας και Χρόνια Πολλά.

Σήμερα υπάρχουν τρία μεγάλα φαβορί που δεν αξίζει όμως να τα ποντάρεις λόγω πολύ μικρών αποδόσεων. Το τέταρτο παιχνίδι της ημέρας είναι το Λεβαδειακός – Γιάννενα, στο οποίο όμως είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά.

Σκέφτηκα αρκετά για το τι αξίζει να ποντάρει κανείς και τελικά αποφάσισα να ρισκάρω στο under του Ολυμπιακός – Πανιώνιος. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν πολύ καλές άμυνες και αν κοιτάξετε τα αποτελέσματά τους θα διαπιστώσετε ότι δεν δέχονται ποτέ πάνω από ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόνο τέσσερα τέρματα σε 11 παιχνίδια στην έδρα του και ο μέσος όρος του Πανιωνίου είναι περίπου 0.7 γκολ ανά παιχνίδι. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 2-0, διατηρώντας την απίστευτη παράδοση που τον θέλει να κερδίζει σχεδόν πάντα. Στα τελευταία 36 μεταξύ τους παιχνίδια έχουν εμφανιστεί 34 άσσοι και δύο Χ!

Φέτος όμως ο Πανιώνιος δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές. Παίζει πολύ καλό, σοβαρά και οργανωμένο ποδόσφαιρο και δεν βρίσκεται τυχαία στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εδώ και πέντε αγωνιστικές δέχθηκε μόνο ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός θα είναι και κουρασμένος από το ματς με την Οσμάνλισπορ, ενώ λογικά στο γήπεδο δεν θα βρεθούν πάρα πολλοί θεατές λόγω του τριημέρου. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να σημειώσουν πάνω από δύο γκολ σήμερα για να πληρώσει το over.

Αν θέλετε τη γνώμη μου έχει στοιχηματική αξία το Χ του ημιχρόνου το οποίο κυκλοφορεί σε αποδόσεις της τάξης του 2.60.

Καλή τύχη και εύχομαι να περάσετε όμορφες στιγμές τόσο σήμερα όσο και αύριο που είναι Καθαρά Δευτέρα.  

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ