ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΑΕΛ…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις που είχα εκτός Ελλάδας, δεν με βοήθησαν στο να μπορώ να γράφω για τα ελληνικά παιχνίδια της κάθε αγωνιστικής. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είμαι διαθέσιμος για να λέω τις απόψεις μου.

Σήμερα λοιπόν θα κάνουμε αρχή με τον Ατρόμητο που εξελίσσεται ως η… Λέστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Με τα χάλια που έχουν φέτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και με την ασταθή πορεία που συνήθως διάγουν οι δύο δικέφαλοι, μην αποκλείετε στο τέλος της σεζόν να γίνει τεράστια έκπληξη και να κατακτήσει τον τίτλο μια ομάδα που δεν το έχει ξανακάνει ποτέ. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 80 και το είχε πετύχει η Λάρισα (φωτο). Εγώ ως παίκτης είχα προλάβει τα τελειώματα αυτής της ομάδας και θυμάμαι ότι έπαιζαν μερικοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που άφησαν εποχή.

Ο Ατρόμητος τα πηγαίνει πολύ καλά για δύο λόγους. Πρώτον επειδή παίζει εξαιρετική άμυνα και δεύτερον διότι έχει πολύ υπομονή και ψυχραιμία στο παιχνίδι του. Τα δύο τελευταία στοιχεία μην τα υποτιμάτε, γιατί αυτά είναι που λείπουν φέτος από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Και ο Πανιώνιος είναι καλός, αλλά δεν είναι το ίδιο σταθερός στην απόδοσή του. Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος παίζει στην Τούμπα και γι΄αυτό το λόγο θα προσπαθήσει σήμερα με κάθε τρόπο να κερδίσει. Μάλλον θα τα καταφέρει με ένα από τα αγαπημένα του σκορ που είναι ή το 1-0, ή το 2-0. Από ότι είδα και στη βαθμολογία άλλωστε, ο Πανιώνιος μέχρι στιγμής έχει μόνο under εκτός Νέας Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός έμπλεξε με τα διοικητικά και το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους φιλάθλους της ομάδας είναι το πώς θα ξεμπλέξει όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Για διάκριση στο πρωτάθλημα ούτε λόγος, οπότε δεν μπορούμε να τον εμπιστευτούμε. Μέσα στη Λεωφόρο πάντως είναι εξαιρετικός. Εκτός έδρας όμως δεν έχει ακόμα νίκη. Κοντεύουμε Χριστούγεννα και μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ακόμα διπλό. Απίστευτα πράγματα! Και ο Αστέρας όμως δεν τα πηγαίνει καλύτερα, αφού από την αρχή της περιόδου έχει πετύχει μόνο μία νίκη και αυτή κόντρα στην ΑΕΚ (άλλο απίστευτο αυτό). Οι «πράσινοι» έχουν πολύ καλή παράδοση στην Τρίπολη, αλλά αυτά τα αποτελέσματα ήταν κάποιες άλλες χρονιές που είχαν καλύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται να τους εμπιστευτώ και το μόνο που βλέπω αν κρίνω από τις επιδόσεις του Αστέρα, είναι το 0-0 του ημιχρόνου. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν πρόκειται να γίνουν πάνω από 2-3 ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Για το Παναιτωλικός – Ξάνθη δεν μπορώ να πω πολλά, διότι φέτος έχω δει μόνο μια φορά τον Παναιτωλικό με τον Παναθηναϊκό και άλλη μία την Ξάνθη με την ΑΕΚ. Από ότι είδα όμως στη βαθμολογία, η Ξάνθη είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι τώρα έχει μόνο under (9 στα 9). Κρατάω λοιπόν το under 1.5 γκολ αφού και ο Παναιτωλικός φέρνει συνέχεια under και no – goal.

Καλή τύχη και καλή σεζόν να έχουμε…

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ